Simona Halep, în lacrimi! Fotbaliștii ”Naționalei” s-au făcut de râs în fața ei

România nu a reuşit să învingă Finlanda în preliminariile Campionatului European. Meciul s-a încheiat la egalitate, 1-1, dar putea fi o adevărată tragedie pentru ”Națională”, fotbaliștii reușind ”performanța” să dezamăgească zecile de mii de fani care au mers aseară pe stadionul Naţional Arena să-i încurajeze. Printre ei s-a aflat şi cea mai apreciată româncă a momentului, Simona Halep.

Simona Halep (nr. 2 WTA), cea mai valoroasă jucătoare de tenis a României din toate timpurile, a mers, joi seara, pe stadionul Naţional Arena pentru a fi alături de tricolori în tentativa lor de calificare la Campionatul European.

Gabi Balint şi Simona Halep i-au încurajat şi ei pe tricolori

O victorie în faţa Finlandei ne-ar fi netezit drumul spre Europene, dar ai noştri abia au scos un egal obosit 1-1. Simona, la fel ca toţi românii, a fost un suporter dedicat până la capăt încurajându-i pe ai noştri. Dar, degeaba, prestația ”tricolorilor” fiind atât de proastîă încât, la sfârșitul meciului, zecile de mii de suporteri au plecat plângând de cât de amorțiți au fost fotbaliștii în fața unui adversar modest precum Finlanda. 

Citeşteşi şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro