Simona Halep suferă din cauza carantinei: „Când ceva îţi este luat, atunci realizezi cât însemna pentru tine”

Simona Halep suferă din cauza carantinei: „Când ceva îţi este luat, atunci realizezi cât însemna pentru tine” © facebook

Simona Halep a vorbit despre perioada de carantină și despre faptul că este nevoită să stea departe de cea mai mare dragoste a ei: tenisul. Sportivei îi lipsesște tot ce ține de competiții, călătorii și suspansul meciurilor.

Simona a declarat pentru presa italiană că a realizat multe lucruri în această perioadă, dar și că abia așteapt să se reîntoarcă pe teren.

„Mi-e dor să lovesc mingea, să concurez, să călătoresc. De fapt, îmi lipsește totul. Este amuzant, când ceva îți este luat, atunci realizezi cât însemna pentru tine. Viața mea, așa cum o știu, s-a schimbat peste noapte. A fost foarte ciudat”, a vorbit Simona Halep, pentru primaonline.it.

„Încer să mă bucur de avantaje. Mă bucur de timpul petrecut acasă, că sunt lângă familia mea, lângă prieteni, sunt sănătoasă și mă relaxem puțin”, a mai continuat fostul număr 1 mondial.

De asemenea, campioana a vorbit și despre ceea ce a simțit atunci când a aflat că turneul de la Wimbledon se anulează, în contextul pandemiei de coronavirus.

„A fost trist. Finala de anul trecut va rămâne întodeauna una dintre cele mai fericite zile din viața mea. Trecem prin ceva mai mare decât tenisul. Wimbledon se va întoarce. Trebuie doar să mai aștept un pic pentru a-mi apăra titlul”, a mai mărturisit Simona.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro