Simona Halep, veşti proaste pentru fani! Ce a spus tenismena despre starea ei de sănătate

Jucătoarea Simona Halep a vorbit, astăzi, înaintea plecării în China, despre problemele de sănătate pe care le-a avut în ultima vreme.
Simona a spus că încă mai are dureri la picior şi că speră să se refacă în proporţie de 100 la sută după întinderea la coapsă suferită la US Open. "Nu mi-am pus niciun obiectiv. Vreau să mă simt bine pe teren, să joc un tenis bun aşa cum am făcut în America. Şi sper să fiu 100 la sută cu piciorul, pentru că încă mai am dureri. Am făcut tratament, acum mă simt mai bine. Să vedem pe parcurs cum va fi. Se poate să şi forţez, dar se poate să îmi fi şi trecut. După America nu am mai jucat meci oficial şi nu pot să îmi dau seama acum", a explicat numărul doi mondial, la Aeroportul Otopeni, înaintea plecării către China unde va participa la turneul de la Guangzhou.
Jucătoarea a menţionat că nu ştia că va avea un parcurs aşa de bun la US Open în momentul în care a promis că va participa la turneul de la Guangzhou. "La Guangzhou m-am hotărât să joc după Wimbledon, când am pierdut multe meciuri. Şi atunci am zis că am nevoie să joc cât mai mult. Nu am ştiut că o să merg atât de bine în America, dar mi-am dat cuvântul, m-am înscris şi trebuie să mă duc acum. E dificil, sunt un pic obosită, dar merg cu încredere şi sper să fie bine", a adăugat Halep.
Simona Halep va participa la turneele de la Guangzhou (21 - 26 septembrie), Wuhan (27 septembrie - 3 octombrie) şi Beijing (3 - 11 octombrie).

Citeşte şi

Ce s-a întâmplat cu judecătorii care i-au eliberat pe violatorii din Vaslui!

Mariana Moculescu, obligată să rămână în Germania! Cum a ajuns în acestă situaţie


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro