Soţia regretatului Ion Voinescu îl pune la zid pe Helmuth Duckadam! „M-a dezamăgit! Sunt mâhnită”

Helmuth Duckadam, fostul mare portar al Stelei. © Hepta

Ileana, soţia regretatului Ion Voinescu decedat pe 9 martie, la vârsta de 88 de ani, îi reproşează i-a declarat război lui Helhumth Duckadam. Femeia i-a reproşat eroului de la Sevilla absenţa de la înmormântarea fostului portar.

„A lipsit poate unul dintre cei mai apropiaţi foşti elevi de-ai soţului meu, Helmuth Duckadam. Sunt foarte dezamăgită! Ştiu cu câtă neîncredere a fost primit Duckadam la Steaua atunci când venise de la UTA, la începutul anilor '80. Lumea nu-i prea dădea multe şanse să se impună, însă soțul meu a crezut mereu în el, a muncit cu el, l-a antrenat şi cred că are o contribuţie, poate mică, la ceea ce a devenit Duckadam ulterior, inclusiv la performanţa de la Sevilla, unde a fost foarte bine pregătit”, a declarat soţia lui Ion Voinescu.

“Ştiu că Helmuth a avut ceva probleme de sănătate în ultimul timp. Totuși, m-am mirat că nu a dat niciun semn. Soţul meu a avut mereu o simpatie specială pentru el, au avut o relaţie foarte bună, de aceea sunt atât de mâhnită”, a mai spus Ileana Voinescu.

Citeşte şi: Simona Halep, lider detaşat în clasamentul WTA! Ce locuri ocupă celelalte românce

Citeşte şi: Gică Hagi nu a vrut să fie “regele” străinilor! Oferta fabuloasă pe care machedonul a refuzat-o!

Marţi, 13 martie, Ion „Ţop” Voinescu a fost înmormântat cu onoruri militare. Dintre legendele steliste, la funeralii au participat doar Anghel Iordănescu, Valeriu Argăseală, Carol Haidu şi Vasile Iordache. Marius Lăcătuş şi echipa de fotbal a Stelei i-au adus un omagiu la Arena Naţională, acolo unde trupul lui Voinescu a fost depus pentru câteva ore pe 12 martie.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro