Steliştii aşteaptă decizia ce le va hotărî viitorul

Comisia de Disciplină UEFA o va judeca pe Steaua în data de 21 iunie, urmând ca verdictul să fie facut public între 24 şi 30 iunie.

Steliştii stau cu sufletul la gură sa afle ce decizie va comisa de la UEFA. "Cu toţii aşteptăm ca această decizie să fie una pozitivă pentru noi. Normal că este frustrant, cu toţii am tras acest an să jucăm în Champion League. Eu zic că ar fi o problemă foarte mare să fim excluşi. Dacă se va întâmpla să nu jucăm, pentru fiecare va fi o stare ciudată, o părere de rău că nu evoluăm", a spus Tărtăruşanu. Şi antrenorul Stelei spune că va fi un dezastru pentru tot fotbalul românesc dacă echipa Steaua nu va mai juca în Champion League: "Toţi ne gândim la ceea ce se va întâmpla pe 24. Ar fi păcat ca o echipă ca Steaua să nu poată juca în Champion League. Pentru noi nu va fi un dezastru, noi vom fi mult mai puternici dar va fi un dezastru pentru tot fotbalul românesc ", a declarat antrenorul Stelei.
Totuşi, există o speranţă pentru roş-albaşrtii. În 2008, oficialul UEFA, Giordano preciza faptul că "premierile sunt permise de regulamentul UEFA". "UEFA acceptă premierile şi face distincţie clară între actele de corupţie şi premierea altor echipe", a fost răspunsul dat de EUFA dupa scandalul valizei de la Cluj.
În cauzul în care vor fi daţi afară din Europa, steliştii ar putea face recurs la comisa de apel şi la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro