Surpriză de proporţii. Steaua are un nou preşedinte executiv

Veşti bune pentru Steaua. Clubul pare că va scăpa de falimentul atât de trâmbiţat după încarcerarea lui Gigi Becali.  Un puternic om politic a hotărât să intervină şi să pună cap incertitudinii care plana asupra echipei din Ghencea.

Rezolvarea a venit de la deputatul Viorel Hrebenciuc care s-a hotărât să investească trei milioane de euro pentru ca Steaua să supravieţuiască şi să ajungă în grupele Champions League. 

În schimb, Andrei Hrebenciuc, fiul politicianului urmează să ocupe funcţia de preşedinte executiv la Steaua.
 “E şi normal să ştie ce se întâmplă cu banii lui, nu? Vrea să ştie cum vor fi investiţi. Ne-a promis că va ajuta clubul cu orice sumă, nu se pune problema de bani, doar să îi cheltuim cu cap”, au povestit surse din conducerea clubului pentru Prosport.
 “Ni s-a promis că vom primi salariile restante. Antrenorii n-au mai fost plătiţi de cinci luni, în vreme ce jucătorii de trei luni, ni s-a spus că vom ajunge cu ele la zi”, au spus şi surse din staff-ul tehnic.
Cine e Andrei Hrebenciuc?
Alături de tatăl său se ocupă de afacerile familiei, iar în 2011, în paralel, începuse să predea economia la ASE. A intrat puternic în atenţia presei pentru relaţia pe care a avut-o cu mezina preşedintelui, Elena Băsescu. În 2010 şi-a lansat prima carte. “Iluzia. Erou şi antierou în crizele economice“, şi-a denumit tânărul opera.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro