Tatăl Simonei Halep vorbește despre problemele de sănătate ale fiice sale! ”Stresul acestor competiţii este foarte mare”

Stere, tatăl Simonei Halep, se pregăteşte pentru a pleca la Singapore, locul unde cea mai bună tenismenă din România din toate timpurile va participa la Turneul Campioanelor. Stere crede că Simona are şanse matematice să câştige turneul, chiar dacă Muguruza sau Şarapova vor fi acolo, dar este totuși îngrijorat din cauza problemelor de sănătate pe care le-a avut Simona.


În exclusivitate pentru Spynews.ro, Stere Halep, tatăl Simonei, a vorbit despre cum se pregătește tenismena noastră pentru cel mai important turneu al anului, Turneul Campioanelor de la Singapore. Iar motive de îngrijorare sunt destul de multe, cu atât mai mult cu cât Simona a abandonat turneele din China din cauza unei accidentări, iar acum este în plin proces de recuperare medicală. „De când a revenit din China nu a plecat nicăieri. A făcut doar recuperare medicală pentru a fi sănătoasă la Turneul Campioanelor”, ne-a explicat Stere care, deși susține că Simona este mult mai bine acum, este totuși îngrijorat ca nu cumva tiimpul să nu fie prea scurt pentru o recuperare totală, așa cum ar avea nevoie Simona ca să și câștige turneul în care este cap de serie.

Stere Halep va fi prezent la Turneul Campioanelor pentru a-şi susţine fata!

Mai mult, cum tenismena a tot avut probleme gastrice, Stere Halep mai are un motiv de îngrijorare, deși medicii i-au spus că Simona este într-o situație mult mai bună acum decât în primăvară. ”Medicii spun că acum cu gastrita nu sunt probleme, doar că stresul acestor competiţii este foarte mare. După Turneul Campioanelor va veni şi vremea vacanţei. Dar mai e până atunci”, a precizat Stere Halep care speră ca Simona să câștige cel mai important turneu al anului.

În altă ordine de idei, Stere a vorbit și despre pasiunea lui pentru sport. Tatăl campioanei a declarat pentru Spynews.ro că în tinereţe a jucat fotbal la echipa Săgeata Năvodari. ”Locuiam la ţară. Trebuia să parcurg 100 de kilometri pentru a ajunge la antrenamente. Am renunţat. Dar am rămas un mare pasionat de fotbal. Tenis am început să joc, aşa, cât de cât, de când s-a apucat Simona. Atunci mi-am canalizat întreaga atenţie către acest sport”, a explicat tatăl Simonei.

Citeşte şi:

Simona Halep a venit la Bucureşti! Ce a făcut sportiva

Reacţia formidabilă a părinţilor Simonei Halep cu privire la iubitul eiNCENDIAR.


 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro