Asta e cea mai tare aroganţă a Simonei Halep! Liderul mondial şi-a cumpărat un penthouse într-o staţiune de fiţe!

Simona Halep, cea mai valoroasă jucătoare de tenis din lume. © Hepta

Simona Halep (26 de ani) se bucură din plin de statutul de vedetă! Cu peste 26 de milioane de dolari în cont, cea mai valoroasă jucătoare a sportului alb duce o viaţă de huzur. Ultima aroganţă făcută de liderul WTA stă mărturie!

În ultimii doi ani, familia Halep a început construcţia unui bloc de locuinţe amplasat în nordul staţiunii Mamaia. Lucrările au fost finalizate, iar apartamentele urmează să fie scoase la vânzare.

La ultimul etaj al clădirii se află un penthouse pe care Simona Halep a decis să-l păstreze pentru ea. „Chiar dacă locuieşte într-o vilă foarte frumoasă în Constanţa, ea şi-a dorit, se pare, şi acest apartament de vacanţă, în Mamaia”, a declarat, pentru TelekomSport, o sursă apropiată jucătoarei de tenis.

Inspirată de Nadia Comăneci

Simona Halep nu este singura sportivă de top care a luat o astfel de decizie. În urmă cu câţiva ani, Nadia Comăneci, cea mai mare gimnastă a tuturor timpurilor, a ridicat în Bucureştiului un bloc cu câteva etaje, apartamentele din acest imobil fiind ulterior vândute. „Zeiţa de la Montreal” a decis, la acea vreme, ca ultimul etaj al clădirii să fie rezervat pentru ea şi pentru fratele ei, Adrian.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro