Câți bani va încasa Bianca Andreescu, după victoria zdrobitoare în fața Serenei Williams, la US Open

Câți bani va încasa Bianca Andreescu, după victoria zdrobitoare în fața Serenei Williams, la US Open © Instagram

Bianca Andreescu a devenit campioană ieri la US Open, fiind primul turneu de Mare Șlem, câștigat de româncă în carieră. Sportiva s-a impus în fața Serenei Williams, idolul său în materie de tenis.

Bianca Andreescu a depășit-o pe Simona Halep în clasamentul feminin WTA și este foarte mândră că a câștigat un turneu de o asemenea anvergură, la doar 19 ani. "E greu de explicat, e greu de spus în cuvinte. Am muncit mult să ajung aici. Anul acesta a fost ca un vis pentru mine. Faptul că am ajuns aici să joc aici cu Serena, o legendă, este ceva unic. Am încercat să pășesc pe teren și să nu mă gândesc la adversară. Sunt mândră de cum am jucat", a declarat Bianca Andreescu, potrivit Digi Sport. 

După victoria de la US Open, Bianca Andreescu, jucătoarea canadiană de origine română, și-a asigurat o ascensiune considerabilă în topul celor mai bune jucătoare de tenis la nivel mondial, dar pleacă și cu o sumă frumușică în portofel.

Bianca Andreescu a câștigat suma de 3.8 milioane de dolari și a ajuns la un total de 6 milioane de dolari, în 2019, mai puțin decât Simona Halep, care a încasat doar 5 milioane de dolari în acest an.  


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro