Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep, prima reactie după victoria româncei, de la Wimbledon: „A jucat incredbil”

+4 click pentru
galerie

Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep, prima reactie după victoria româncei, de la Wimbledon: „A jucat incredbil” © captură video

Victoria Simonei Halep din marea finală de la Wimbledon a trezit sentimente de admirație în sufletul lui Darren Cahill. Fostul antrenor al tenismenei noastre este extrem de fericit pentru rezultatul ei și consideră că a fost genul acela de meci în care toate își ies așa cum îți dorești. 

Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep este extrem de mândru de reușita româncei noastre, care pur și simplu a „pensionat-o” pe Serena Williams! Darren Cahill susține că Simona Halep a dat totul și a fost vorba de un meci care a ieșit ca la carte. 

"Simona a jucat incredibil. A fost unul dintre acele meciuri în care îţi iese totul. A respectat un plan clar. Brad Gilbert (n.red. - expert ESPN) a fost ca un ghimpe în spatele meu. 'Să stea mai retrasă pe primul serviciu!', a spus el. Nu eu i-am transmis asta, dar a primit cumva mesajul", a spus Darren Cahill, pentru ESPN.

Simona Halep urmează să revină în România luni, însoțită de marele trofeu de la Wimbledon. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro