VIDEO / Gigi Becali, la un pas să se sufoce în timpul meciului Simonei Halep, de la Roland Garros. "Nu se pot înţelege astea"

+3 click pentru
galerie

Simona Halep, susţinută de Gigi Becali © Hepta

Gigi Becali a trăit tot meciul Simonei Halep doar prin rugăciune. Omul de afaceri se ruga la Dumnezeu până ajungea să se sufoce. Gigi Becali a vorbit la "Star Magazin" de la Antena Stars despre ce trăiri a avut în timpul meciul campioanei, dar a povestit şi cum şi-a stăpânit emoţiile.

"Dacă dura punctul mult îţi dai seama că mă sufocam. La fiecare punct, la fiecare minge trăgeam aer în piept şi mă rugam cu aer în piept. După aceea, când se termina ţineam aerul în piept până când tragi aer în piet zici: Doamne Iisuse Hristoase. Îl ţineam pe Iisus în pieptul meu până când se termina punctul. Eu dacă mă rugam, mai mult mă rugam, nu trăiam emoţia pentru că eu mă rugam mai mult. Emoţia aia era la finalul punctului. Aşa e rugăciunea la Iisus. Sunt mai mult trăiri Duhovniceşti şi nu vreau după aceea să se interpreteze şi să se vorbească. Nu se pot înţelege astea. Astea sunt lucruri pe care nu poţi să le înţelegi decât dacă le trăieşti. Aici este vorba despre nişte comunicări cu Duhul Sfânt", a spus Gigi Becali la "Antena Stars".

 De asemenea, Gigi Becali a precizat că el crede că şi rugăciunile românilor către Dumnezeu au avut o anumită influenţă asupra meciului Simonei Halep.

"Sută la sută rugăciunile! Sută la sută rugăciunile a întreg neamului românesc. Sută la sută rugăciunile părinţilor, preoţilor, călugărilor. Păi ce, am făcut numai eu rugăciuni? Păi ce, a ascultat Dumnezeu rugăciunea mea că eram eu Gigi Becali a ascultat Dumnezeu rugăciunea mea? Dumnezeu a ascultat rugăciunile tuturor românilor şi mai mult a ascultat Dumnezeu rugăciunea oamenilor ăia care erau acolo şi care stăteau cu steagul şi care îşi doreau. Chiar dacă nu făceau rugăciune, dorinţa lor era atât de mare în faţa Lui Dumnezeu, jerfa lor ca fiind nişte oameni săraci care au plecat din ţara lor să muncească şi jerfa lor este mult mai bine văzută în faţa Lui Dumnezeu, decât a mea. Rugăciunea mea a fost făcută ca un om bogat, rugăciunea omului ăla sărac care stă pe stadion şi cu toată inima lui se roagă pentru Simona, aia e mult mai bine văzută", a mai spus Gigi Becali.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro