Mihaela Buzărnescu vrea să devină mamă. "Îmi doresc doi copii" / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Mihaela Buzărnescu vrea să devină mamă. "Îmi doresc doi copii" © Foto: Instagram

Mihaela Buzărnescu, sportiva fenomen din tenisul românesc, a oferit un interviu pentru Antena Stars, în care a vorbit despre momentul în care vrea să devină mamă.

Simpatica sportivă spune că vrea să-şi întemeieze o familie, însă acest lucru poate să mai aştepte puţin, pentru că acum toată atenţia ei se îndreaptă spre carieră, care este în plină ascensiune.

"Îmi doresc să îmi întemeiez o familie, dar nu acum. Mi-aş dori maximum doi copii. Dacă fiii mei şi-ar dori să practice tenisul i-aş antrena la început. Mi-ar plăcea să am un club de tenis", a spus Mihaela Buzărnescu la Antena Stars.

Mai mult, sportiva a povestit cu lacrimi în ochi cel mai dificil moment din cariera sa: o accidentare gravă din cauza căreia a fost pe punctul de a renunţa la carieră.

CITESTE SI: VIDEO / Mihaela Buzărnescu, poveste de viață impresionantă: "N-am avut copilărie"

"Cel mai greu moment al carierei mele a fost accidentarea la genunchi. Am făcut două operaţii, ambele nereuşite. Tata, familia şi prietenul meu de atunci mi-au fost alături. Am mers la mulţi medici în străinătate, dar nu-mi dădeau un diagnostic clar. Le datorez toate performanţele mele părinţilor mei", a spus Mihaela Buzărnescu.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro