Simona Halep, prima reacţie după ce a fost eliminată de la Turneul Campioanelor: "E o înfrângere dureroasă"

+3 click pentru
galerie

Simona Halep, prima reacţie după ce a fost eliminată de la Turneul Campioanelor: "E o înfrângere dureroasă" © Hepta

Simona Halep a fost eliminată de la Tuneul Campioanelor. Românca a pierdut în faţa Karolinei Pliskova, vineri, cu scorul de 0-6, 6-2, 4-6. 

Simona Halep a pierdut în faţa Karolinei Pliskova în partida din Grupa Mov. După meci, sportiva a recunoscut că "nu a jucat cel mai bun tenis al ei" şi precizat că adversara sa, Karolina Pliskova (Cehia), a fost mai bună. 

"Ea a fost bună. A fost puternică. E o înfrângere dureroasă, sinceră să fiu", a spus românca.

Primul meci al setului de vineri a fost câştigat de Karolina Pliskova, după doar 21 de minute de joc. Românca a cedat rapid şi, a mărturisit că a fost foarte aproape să întoarcă situaţia în favoarei ei. Apoi, Simona a început cu un break şi a câştigat astfel primul game al partidei, dar a fost egalată de Karolina Pliskova. 

Pentru că meciul s-a încheiat cu 0-6, 6-2, 6-4, Simona Halep a ratat calificarea în semifinalele Turneului Campioanei. Românca a trecut de grupe la Turneul Campioanelor doar în 2014, când a jucat finala. De altfel, atunci a fost prima sa participare. 

"Cine pe cine" la Turneul Campioanelor

Karolina Pliskova a reuşit victoria după o oră şi 45 de minute şi a devenit cea de-a patra jucătoare calificată. Turneul Campioanelor continuă cu semifinalele. În Shenzhen, Ashleigh Barty (Australia) o va întâlni pe Karolina Pliskova (Cehia), iar ucraineanca Elina Svitolina pe elveţianca Belinda Bencic. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest