Simona Halep a anunțat câți bani donează pentru victimele incendiilor din Australia

Simona Halep a anunțat câți bani donează pentru victimele incendiilor din Australia © Hepta

Simona Halep a anunțat ce sumă va dona pentru ajutorarea victimelor incendiilor cumplite din Australia. Sportiva a ajuns la această concluzie după ce, în urmă cu câteva zile, declarase că va dona câte 200 de dolari pentru fiecare moment când îl enervează pe Darren Cahill la meciurile din Australia.

Simona Halep a scris, pe Twitter, că va dona 2.000 de dolari pentru victimele incendiilor din Australia. După ce a calculat că l-a enervat pe Darren Cahill de zece ori, în timpul meciului cu Ajla Tomljanovic, sportiva a ajuns la această concluzie.

„După puţin timp (bine, mult) de dezbatere cu echipa mea, sunt bucuroasă să anunţ că donez 2.000 de dolari pentru victimele incendiilor, deoarece l-am enervat de numai zece ori pe Darren în timpul meciului de azi. Nu e un început rău?”, a scris Simona Halep.

Pe 5 ianuarie, Simona și alți jucători de peste tot din lume au anunțat că vor dona bani în funcție de așii de la meciuri. Românca, însă, a preferat să opteze pentru ceva mai tangibil: de câte ori îl scoate din minți pe Cahill.

„Ştiţi că iubesc Australia, dar ştiţi şi că nu dau mulţi aşi. Vreau să ajut şi promisiunea mea este următoarea: de fiecare dată când îl voi enerva pe Darren Cahill la fiecare meci al meu din Australia, voi dona 200 de dolari. Aşa sigur voi strânge mulţi bani”, scria Halep, la vremea respectivă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro