Simona Halep a câștigat finala de la Dubai! Prima reacție a sportivei: „Sunt aproape moartă”

Simona Halep a câștigat finala de la Dubai! Prima reacție a sportivei: „Sunt aproape moartă” © Hepta

Bravo Super-Simo! Sportiva noastră a reușit să câștige finala de la Dubai. Locul 2 WTA şi cap de serie numărul 1, a câștigat în fața Elenei Ribakina din Kazahstan, locul 19 WTA!

Simona Halep a învins-o pe Ribakina, în finala de la Dubai, cu 3-6, 6-3, 7-6 (7-5). Pentru româncă, finala de la Dubai a fost a 37-a din carieră.

La Dubai, calificarea în finală vine un premiu de 372.200 de dolari şi cu 305 puncte WTA. Câștigul însă, cu 696.860 de dolari şi 470 de puncte WTA.

După ce a câștigat cel de-al 20-lea trofeu, sportiva a recunoscut că este epuizată din punct de vedere fizic. 

„Sunt niște emoții nebune! Trebuie să o felicit pe Elena, a jucat atât de bine astăzi! Uneori abia atingeam mingea pe serviciul ei. Nu am renunțat, am luptat din greu, pentru că îmi place să joc aici. Sincer, acum sunt aproape moartă din punct de vedere fizic. Am crezut că voi termina la 6-5, dar poate am fost prea încrezătoare. Trebuie să continui să lupți!”,  a declarat Simona Halep la final.

Simona Halep s-a retras de la Qatar Open

Înainte de finala de la Dubai, WTA Insider a anunțat că Simona Halep s-a retras de la turneul de la Doha, unde ar fi avut un prim tur liber. Aryna Sabalenka îi va lua locul sportivei noastre. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro