Simona Halep, decizie de ultim moment! Sportiva are probleme de sănătate

Simona Halep, decizie de ultim moment! Sportiva are probleme de sănătate © Profimedia

Simona Halep a acuzat probleme de sănătate și a decis să ia o scurtă pauză de la meciuri, pentru a se recupera. Sportiva a abandonat meciul din sferturile de finală de la Rogers Cup.

Simona Halep a disputat ultimul meci de la Rogers Cup cu Maria Bouzkova. La un moment dat, sportiva româncă a acuzat dureri la tendon, același tip de durere pe care l-a simțit și în timpul meciului cu Jennifer Brady. După un lung șir de discuții cu membrii echipei sale, Simona Halep a decis în cele din urmă să abandoneze turneu, pentru a se recupera.

Simona Halep, despre relația cu iubitul milionar

După ce au fost surprinși de nenumărate ori împreună, iar Toni Iuruc i-a fost alături și la festivitatea de premiere de după terminarea turneului de la Wimbledon, Simona Halep a vorbit, pentru prima oară, despre relația ei cu iubitul milionar. 

„Este un lucru normal la vârsta aceasta și consider că presa ar trebui să fie mai discretă din punctul acesta de vedere. Am și eu nevoie de intimitate. Este un lucru normal și, așa cum toată lumea are parte de o relație, așa am și eu”, a declarat Simona Halep, conform DigiSport. 

Totodată, Simona Halep a vorbit despre ce va face după ce se va retrage din tenis, dar și despre planurile de căsătorie: „După ce mă voi retrage din tenis, îmi doresc foarte mult o familie și să mă dedic total copiilor mei. Sper să am copii. Mă voi ocupa de ei să facă un sport, dacă vor. Dacă nu, o să-i susțin în totalitatea în tot ceea ce vor ei să facă. Viața mea o să fie împlinită după tenis”.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro