Anunţ de ultimă oră făcut de Simona Halep! Are legătură cu un important bărbat din viaţa ei. VIDEO

+3 click pentru
galerie

Anunţ de ultimă oră făcut de Simona Halep! Are legătură cu un important bărbat din viaţa ei. VIDEO © arhivă

Simona Halep a făcut anunţul mult aşteptat. Campioana noastră a transmis un mesaj pe reţelele de socializare atât pentru fani, cât şi pentru unul dintre cei mai importanţi bărbaţi din viaţa ei. Darren Cahill, căci despre el este vorba, este din nou antrenorul Simonei Halep.

La finalul sezonului trecut, Darren Cahill a renunţat la rolul de antrenor al Simonei Halep, deşi împreună trebuie să recunoaştem că formează o super-echipă. Atunci, locul acestuia a fost luat de Daniel Dobre. Deşi renunţase să-i fie antrenor, Darren Cahill i-a fost alături Simonei Halep la mai multe antrenamente, dar şi la Wimbledon.

Aşa cum Spynews.ro a anunţat încă din luna iulie 2019, Darren Cahill va reveni alături de tenismenă pentru sezonul următor. 

"După un an fără el în echipa mea, sunt fericită să anunţ că va reveni alături de mine pentru sezonul următor. D”, ultima oară te-am ”omorât” , și am de gând să te ”omor” din nou. Bine ai revenit! ABia aștept să terminăm ce am început. Ne vedem curând", a transmis Simona Halep pe reţelele de socializare.

Darren Cahill a decis să rupă colaborarea cu Simona Halep în noiembrie 2018, din cauza unor probleme de familie. Cei doi formau o echipă încă din 2015, după ce Simona Halep a lucrat cu tehnicianul australian în cadrul unui program de dezvoltare a carierei tinerilor jucători.

"A fost o perioadă extraordinară cu Darren şi vreau să îi mulţumesc pentru tot ce a făcut pentru mine. Dar eu cred că o să fie bine în continuare. Nu ştiam mai demult de întreruperea colaborării, dar bănuiam pentru că am mai avut discuţii. Ştiam că băiatul lui Darren e în anul final şi urmează să meargă la universitate. Ştiam că trebuie să fie alături de familie mai mult. A avut mulţi ani în circuit. Eu am înţeles şi am respectat, familia este întotdeauna pe primul plan", a reacţionat atunci Simona Halep.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro