Simona Halep, dezamăgită după eliminarea de la turneul US Open: "M-am obișnuit". Ce planuri are acum sportiva

Simona Halep, dezamăgită după eliminarea de la turneul US Open: "M-am obișnuit". Ce planuri are acum sportiva © Hepta

Simona Halep a fost eliminată în turul doi al turneului US Open, după un meci disputat cu Taylor Townsend. Sportiva a întâmpinat ceva dificultăți, iar acum a făcut și primele declarații după înfrângerea suferită.

"A mers la fileu, aşa că a fost un pic diferit. La un moment dat am pierdut ritmul în setul doi şi nu ştiam ce trebuie să schimb. La multe mingi ea a fost mult mai ispirată decât mine. Am jucat de fiecare dată acolo unde era ea. Nu am mai jucat niciodată cu cineva care să vină atât de des la fileu", a afirmat Simona Halep.

Simona Halep, dezamăgită după eliminare

Simona Halep a fost întrebată, în cadrul conferinței de presă organizată după meci, ce părere are despre evoluția sa generală la turneul US Open.

“M-am obişnuit. Este al treilea an. Sunt dezamăgită. Aveam aşteptări de la mine, să fiu încrezătoare şi să simt jocul. Dar astăzi a fost diferit. Am fost foarte aproape. Amavut minge de meci. Însă uneori se întâmplă. Trebuie doar să privesc înainte. Sunt campioana de la Wimbledon, aşa că nu voi strica asta”, a mai spus Simona Halep.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro