Moment emoționant între Simona Halep și tatăl său, după câștigarea trofeului de la Wimbledon. Cum a reacționat Stere Halep

+3 click pentru
galerie

Moment emoționant între Simona Halep și tatăl său, după câștigarea trofeului de la Wimbledon. Cum a reacționat Stere Halep © captură video

Părinții Simonei Halep s-au obișnuit deja cu ideea că au în familie o adevărată eroină a tenisului românesc și o sportivă de mare valoare, dar cu toate acestea, lacrimile de emoție și fericire nu au lipsit de pe fața lor, după ce Simona Halep a ieșit învingătoare în marea finală de la Wimbledon.

Imediat după ce Simona Halep a câștigat marea finală de la Wimbledon în fața Serenei Williams, într-un meci ce a durat 55 de minute, sportiva noastră a plecat spre conferința de presă și s-a întâlnit în mod întâmplător cu tatăl său, care de-abia a putut să-și țină emoțiile în frâu!

Stere Halep a îmbrățișat-o pe Simona și a felicitat-o, iar cei doi au plâns de fericire. 

Câți bani a câștigat Simona Halep, după finala de la Wimbledon

Simona Halep, care a câștigat peste 30 de milioane de euro din tenis în ultimii ani, a primit un cec în valoare de 2.983.748 de dolari, ocupând locul cinci în ierarhia premiilor din tenis la nivel mondial, scrie presa internațională.

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest