Moment emoționant între Simona Halep și tatăl său, după câștigarea trofeului de la Wimbledon. Cum a reacționat Stere Halep

+3 click pentru
galerie

Moment emoționant între Simona Halep și tatăl său, după câștigarea trofeului de la Wimbledon. Cum a reacționat Stere Halep © captură video

Părinții Simonei Halep s-au obișnuit deja cu ideea că au în familie o adevărată eroină a tenisului românesc și o sportivă de mare valoare, dar cu toate acestea, lacrimile de emoție și fericire nu au lipsit de pe fața lor, după ce Simona Halep a ieșit învingătoare în marea finală de la Wimbledon.

Imediat după ce Simona Halep a câștigat marea finală de la Wimbledon în fața Serenei Williams, într-un meci ce a durat 55 de minute, sportiva noastră a plecat spre conferința de presă și s-a întâlnit în mod întâmplător cu tatăl său, care de-abia a putut să-și țină emoțiile în frâu!

Stere Halep a îmbrățișat-o pe Simona și a felicitat-o, iar cei doi au plâns de fericire. 

Câți bani a câștigat Simona Halep, după finala de la Wimbledon

Simona Halep, care a câștigat peste 30 de milioane de euro din tenis în ultimii ani, a primit un cec în valoare de 2.983.748 de dolari, ocupând locul cinci în ierarhia premiilor din tenis la nivel mondial, scrie presa internațională.

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro