Topul celor mai dotați fotbaliști de la Steaua! Fetele au de ce să îi caute...

În această iarnă, Steaua lui Gigi Becali a punctat puternic la capitolul transferuri. Vicecampioana României a reuşit să aducă două nume mari, şi la propriu, dar şi la figurat. Denis Alibec şi Harlem Gnohere au ajuns sub comanda lui Laurenţiu Reghecampf.

Cei doi jucători de atac sunt aşteptaţi să scoată echipa roş-albastră din criza pe care a traversat-o în 2016. Până când îi vor convinge pe fani că au fost alegerile ideale, Denis şi „Bizonul” şi-au impresionat deja noii coechipieri. Nu prin calităţile tehnice de care dispun, ci graţie bărbăţiei cu care au fost înzestraţi de natură.

Conform unor surse autorizate din vestiarul vicecampioanei României, Alibec şi Gnohere deţin adevărate comori între picioarele deja consacrate. Cei doi au însă concurenţă serioasă. Cu un nume parcă predestinat, Sulley Muniru se ţine tare, alături de colegii săi din atac.

Pe vremuri, românii făceau legea

La acest capitol, Steaua a stat bine, mai tot timpul. Singura diferenţă dintre prezent şi trecut este că, în urmă cu ceva timp, românii erau cei care se mândreau cu „armamentul” din dotare. De exemplu, în urmă cu mai bine de zece ani, când formaţia roş-albastră ajungea în semifinalele Cupei UEFA, în vestiarul grupării patronate de Gigi Becali existau doi fotbalişti super-dotaţi. Unul dintre aceştia era Bănel Nicoliţă. Legenda spune că jucătorul din Făurei îşi speria colegii la duşuri. Graţie dimenisiunilor penisului său, mijlocaşul a fost poreclit „Şarpele”.

Cu toate acestea, piesa de rezistenţă îi aparţinea lui Sorin Ghionea. Câţiva fotbalişti care au jucat la Steaua în acea perioadă ne-au declarat despre fundaş: „Sorin a fost un norocos. Penisul lui este ceva inimaginabil, uriaş”.

Un alt fost stelist cu o „bogăţie” aleasă este Eric Bicfalvi. Pasionat de pictură, mijlocaşul a primit supranumele de „Măgăruşul”. Anul trecut, când a îmbrăcat tricoul „alb-roşu”, „instrumentul” său a putut fi admirat în toată splenodarea şi de dinamovişti.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro