Tragedie în lumea fotbalului! A murit un fost jucător al Stelei!

Doliu în fotbalul românesc! Alexandru Amarandei, fost  internaţional de tineret şi fost jucător al Stelei, s-a stins din viaţă, duminică după-amiază, din cauza unor probleme la inimă. Acesta avea doar 63 de ani.

“Am aflat cã Sandu Amarandei a murit de la niște foști colegi din Brăila. Nu mi-a venit să cred. Știam că e bolnav, dar nu credeam că Dumnezeu îl va lua la El atât de devreme. Cu toate problemele de sănătate, el continua să vină la antrenamentele noastre câte două ore pe zi. A fost un om de fotbal, profesorul cu cele mai bune rezultate la nivel de juniori. Țin minte că, acum doi ani, eram la Bacău, la un turneu al Juniorilor A și B. La întoarcere i s-a făcut rău, probleme cu inima, iar până acasă eu l-am ținut în brate. Ne-a părăsit un prieten, un foarte bun coleg și un fost mare fotbalist. Sandu Amarandei a fost, pentru fotbalul vasluian, un simbol al performanței. A crescut și a făcut fericiți foarte mulți fotbaliști. Dumnezeu să-l ierte”, a declarat, pentru “Vremea Nouă”, antrenorul Constantin Petrea.

Alexandru Amarandei şi-a început cariera la Politehnica Iași, unde a evoluat între anii 1966 și 1973. În 1971 a evoluat pentru naționala de tineret în cadrul turneului de la Viareggio. În perioada anilor 1973-1974, acesta a îmbrăcat tricoul echipei Steaua București, iar între . 1975 şi1978 a jucat pentru CSM Suceava.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.


 


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro