Uite-o pe cea mai cunoscută româncă din lume în costum de baie. A refăcut pe plajă o imagine din 1976!

În 1976, la Olimpiada de la Montrea  devenea cea mai valoroasă gimnastă a lumii din toate timpurile după ce a primit în premieră absolută nota maximă 10. La 40 de ani distanţă de la acel moment cea mai cunoscută româncă din lume a refăcut o imagine de arhivă pe o plajă din apropierea Los Angeles-ului.

La 53 de ani, Nadia Comăneci demonstrează că are mare grijă de fizicul ei. Fosta gimnastă a acceptat provocarea ca la 40 de ani distanţă de momentul în care a cucerit prima notă de zece din istoria olimpismului să refacă o imagine memorabilă.

Aşa a reuşit să recompună Nadia o imagine din 1976

În costum de baie, Nadia a făcut pe o plajă din Los Angeles un salt  identic cu cel făcut în 1976 când evolua la bârnă. „A fost o idee frumoasă să recompun această imagine. Eu zic că sunt destul de în formă datorită exerciţiilor fizice pe care le fac în fiecare zi în sala de fitness”, a spus Nadia pentru Spynews.ro. Imaginile ne scutesc de orice alte comentarii!

Citeşte şi:

Larisa Iordache, considerată "noua Nadia Comăneci a gimnasticii", într-un reportaj impresionant al CNN

Nadia Comăneci l-a cunoscut pe Robin Williams! Ce a postat pe contul de socializare după moartea acestuia! Mesaj emoţionant!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro