S-a dat verdictul final în cazul procesului lui Adrian Mititelu cu Federaţia Română de Fotbal! Iată cine a câştigat

S-a dat verdictul final în cazul procesului lui Adrian Mititelu cu Federaţia Română de Fotbal! Iată cine a câştigat

Curtea de Apel București a oferit, astăzi, sentința definitivă în procesul dezafilierii clubului lui Adrian Mititelu, cel în urma căruia finanțatorul lui FCU Craiova solicitase Federaţiei Române de Fotbal daune în cuantum de aproximativ 300 de milioane de euro.

Respinge recursul declarat de recurentele FC U Craiova SA, în insolvenţă şi Valorificarea Creanţe SRL, în faliment, ca inadmisibil. Respinge recursul declarat de recurenta-reclamantă Fotbal Club U Craiova SA, în faliment, ca nefondat. Obligă recurentele, în solidar, la plata către intimatul pârât Sandu Mircea a sumei de 7213,5 lei cu titlu de cheltuieli de judecată. Definitivă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor, prin mijlocirea grefei, azi, 11.06.2019”, fiind motivarea publicată pe portal.just.

Astfel, fostul patron al FCU Craiova, Adrian Mititelu, se recunoaşte învins definitiv şi îşi ia gândul de la cele 300 milioane de euro pe care le solicita ca daune, după opt ani de lungi procese, în care s-a agăţat de orice urmă de speranţă.

Mai ales în 2016, când Tribunalul București, în prima instanță, a decis ca Mircea Sandu și Dumitru Dragomir să fie condamnați la 3 ani cu suspendare în cazul dezafilierii Universității Craiova. În plus, instanța a dispus că Adrian Mititelu trebuie să primească 1 miliard de lei, adică peste 220 de milioane de euro. Suma ar fi trebuit plătită de Mircea Sandu, Dumitru Dragomir, FRF și LPF.  Următorii trei ani ai fost dezastruoşi pentru Adrian Mititelu, care a pierdut, rând pe rând, fiecare proces în parte, până-n ziua de azi.

M.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro