VIDEO / Simona Halep, demolată de Maria Sharapova la Turneul Campioanelor

Simona Halep a jucat împotriva Mariei Sharapova, la Turneul Campioanelor. Rusoaica a dominat meciul de la început până la final şi astfel s-a împus pentru a 6 a oară în faţa româncei.

Maria Sharapova a dominat meciul încă de la prima apariţie pe teren. Cu o privire extrem de pătrunzătoare, Sharapova a lăsat de înţeles încă de la început că este însetată de victorie şi astfel a câştigat meciul cu scorul de 6-4, 6-4.

Simona a avut o revenire în setul secund, dar nu a putut să doboare colosul Sharapova.

Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep, a venit în câteva rânduri lângă sportivă pentru a-i da câteva sfaturi. "Fii mai agresivă cu backhand-ul şi blochează mai mult serviciul ei. Dacă vrei să stai în spate, ok, dar dai prea multe mingi pe mijlocul terenului", a sfătuit-o acesta.

Martina Navratilova a crezut în sportiva noastră

Una dintre cele mai bune jucătoare de tenis din lume a crezut în sportiva noastră. "Cu suprafaţa de joc fiind atât de puţin rapidă şi cu o Simona Halep jucând aşa de bine cum o face, cred că acesta va fi turneu care cu adevărat îi va salva anul. Pe ea o văd favorită", a declarat Martina Navratilova, fostă nr.1 mondial.

Clasamentul grupei in acest moment:
1. Maria Sharapova / 2 meciuri / 2 victorii / setaveraj 4-1
2. Simona Halep / 2 meciuri / 1 victorie / 2-2
3. Flavia Pennetta / 2 meciuri / 1 victorie / 2-2
4. Agnieszka Radwanska / 2 meciuri / 0 victorii / 1-4

Simona Halep este o jucătoare profesionistă de tenis din România, aflată actualmente pe locul 2 mondial. Maria Iurievna Sharapova este o jucătoare profesionistă de tenis din Rusia, deținătoare a cinci titluri de mare șlem, aflată în prezent pe locul 3 mondial.

Sursă foto Hepta

Citeşte şi

Simona Halep s-a apuca de ...box! Imaginea pe care nu ai crezut că o să o vezi

Ce surpriză! El este noul antrenor al Simonei Halep

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro