VIDEO / Simona Halep se pregăteşte de nuntă! Ce trebuie să ştie viitorul soţ, Costa Sponte, despre tenismenă

foto: facebook

Simona Halep îşi trăieşte poveştile de dragoste departe de ochii presei, însă veştile fericite nu pot fi stâpânite! S-a zvonit că se iubeşte cu Smiley, dar realitatea este că tenismena trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Costa Sponte, cu care este posibil să se căsătorească, în curând, confom ultimelor informaţii apărute de în presă.

Planetele se aliniază pentru Simona Halep! Astroloaga Daniela Simulescu i-a făcut astrograma Simonei Halep, care arată că tenismena se pregăteşte de nuntă.

Astroloaga a spus că începând din septembrie, sportiva va începe să se gândească la faptul că ar trebui să se aşeze la casa ei, relaţia cu fiul lui Teia Sponte, devenind una dintre priorităţi.

Costa Spone se pare însă că nu va avea deloc viaţă uşoară cu Simona Halep, care este o persoană extrem de exigentă şi pretenţioasă.

"Simona Halep este o balanţă. Începând din toamnă, balanţele au şanse să se aşeze la casa lor. Balanţelor le place foarte mult de armonie în cuplu, de căsătorie, de relaţie. Pentru ei e cel mai important. Ea are nişte tranzite foarte bune pe carieră în septembrie. Ei îi place să strălucească, să aibă dreptate, îi plac lucrurile extravagante. Ea, ca femeie, este foarte pretenţioasă, exigentă, se iubeşte foarte mult, e mai critică, îi place să fie totul pus la punct", a declarat astrologul Daniela Simulescu la "Star Matinal", de la Antena Stars.

Cine e Simona Halep

Simona Halep (n. 27 septembrie 1991, Constanța) este o jucătoare profesionistă de tenis din România, aflată actualmente pe locul 7 mondial. Halep a câștigat de-a lungul carierei unsprezece turnee WTA la simplu (șase în 2013, două în 2014 și trei în 2015), dintre care cel mai important este turneul Premier Mandatory de la Indian Wells. Următoarele premii ca importanță sunt cele de categorie Premier de la New Haven, Moscova, Doha, Dubai, dar și Turneul Campioanelor de la Sofia. Anterior, ea a mai jucat trei finale WTA (2010, 2011, 2012), toate pierdute. Este cunoscută pentru un stil agresiv de joc. Execută reverul cu ambele mâini.

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro