Zi neagră pentru Cătălina Ponor! Multipla campioană poate rata mondialele din cauza problemelor de sănătate

Cu doar o zi înainte de începere Campionatelor Naţionale de gimnastică ale României, Cătălina Ponor a trecut printr-o adevărată dramă. Din păcate totul s-a întâmplat la antrenament, iar situaţia este destul de gravă.

Cătălina Ponor, tripla campioană olimpică, s-a accidentat destul de grav la unul dintre antrenamentele desfăşurate cu puţin timp înaintea începerii Campionatelor Naţionale de gimnastică ale României, competiţie programată în acest final de săptămână, la Bucureşti.

Cătălina Ponor în cârje, susţinută de antrenorul ei Octavian Bellu.

Cătălina a suferit, se pare, o ruptură fibrilară, destul de gravă, ceea ce a făcut-o pe gimnastă să ajungă să umble în cârje. „Nu ştim cât este de grav. Cătălina a făcut un RMN şi aşteptăm acum rezultatul. Sperăm să nu fie chiar atât de rău”, a explicat antrenorul Octavian Bellu pentru Spynews.ro.

Cunoscută ca fiind o fire luptătoare, Cătălina a postat câteva rânduri pe pagina ei de socializare, în care spune faptul că este înrezătoare în terminarea cu bine a tuturor problemelor de sănătate. Cătălina Ponor a revenit în sala de antrenament în urmă cu  mai bine de un an de zile, având ca obiectiv principal participarea la Jocurile Olimpice de la Rio, de anul viitor.

Citeşte şi:

VIDEO Cătălina Ponor a băgat americanii în boală! A făcut striptease în cel mai senzual mod la bârnă

Revenire bombă în gimnastica românească! Cătălina Ponor şi-a reluat antrenamentele

Imagini ABSOLUT DEMENȚIALE din cantonamentul gimnastelor de AUR! Vezi ce fac cu sărmanii bărbați care ajung în preajma lor

FOTO / Cât răsfăţ! Ion Ţiriac, înconjurat de femei superbe şi celebre în toată lumea!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro