Ana Lesko, certată de parinţi la 33 de ani. Vezi aici motivul incredibil!

Să fii vedeta nu este deloc uşor. Asta simte zi de zi pe pielea ei şi Ana Lesko care în ultimul timp se tot ceartă cu parinţii ei. Aceştia îi reproşează artistei că amânâ momentul în care să devină mamă.

“Mama e de modă mai veche, mă întreabă mereu de ce nu fac un copil. Mai nou, şi tata mă bate la cap. Amândoi au dorinţa de a avea nepoţi şi de a-i creşte. I-am asigurat că se va întâmpla şi acest lucru. Mai mult chiar, mi-au zis să le las lor copilul să-l crească şi să-mi văd de concerte. Eu mi-aş dori mai mult de doi copii, să fie diferenţă mai mică de vârstă între ei. Cu siguranţă însă că-mi voi lua copilul peste tot cu mine, la concerte. Nu aş putea să-l las cu altcineva. Eu abia mă dezlipesc de căţeii mei când sunt plecată”, a mărturisit Anna pentru Libertatea.ro

Artista nu va avea vacanţă vara aceasta întrucât are concerte programate în fiecare săptămână. Ana a pregătit un show nou pentru nunţi, din care face parte şi un moment special cu mirele şi mireasa, dat fiind faptul că ea are foarte multe solicitări pentru a cânta la astfel de evenimente.

Citeste povestea integrală aici
facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro