Bianca Drăguşanu a găsit cel mai tare mijloc de promovare pentru colecţia ei de modă! Îşi vinde hainele de pe ea!

De câteva luni bune, Bianca Drăguşanu şi-a deschis un atelier de haine. Modalitatea sa de a-şi atrage clientela şi a o impresiona este una absolut originală, vedeta optând să poarte o singură dată hainele care ajung la vânzare.

Zilele trecute, Bianca Draguşanu a îmbracat o ţinută proprie la un eveniment monden,acesta costând 600 de lei. Acum, la început,ea vinde hainele la preţuri promoţionale, mult sub valoarea calitaţii lor şi a numelui de pe etichetă. Şi ca să îşi promoveze ţinutele şi să se mişte rapid pe piaţa suprasaturată de astfel de produse, iubita lui Victor Slav a găsit o modalitate ingenioasă de a-şi atrage clientela. Mai precis,ea poartă pur şi simplu veşmintele abia ieşite din mâna croitoreselor, la evenimentele la care participă.

"Preţurile se învârt intre 200 si 600 de lei,depinde de model,material şi accesorii.Le vând şi pe cele de pe mine,purtate aşa cum sunt. Dar am o problemă.Eu fac haine mici şi foarte mici,iar până acum am încăput în ele doar eu şi cu viitoarea mea naşă, Nicoleta Luciu",a declarat amuzată Bianca pentru WOWbiz.ro.

Citeşte întreaga poveste aici!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro