Nicoleta Luciu are probleme în căsnicie din cauza Biancăi Drăguşanu? Cum a reacţionat Zsolt când a aflat că roşcata şi Slav au fost invitaţi pe iahtul lui

+2 click pentru
galerie

Se pare că Bianca Drăguşanu şi Victor Slav nu îşi vor petrece vacanţa de vară împreună cu naşii lor, Nicoleta şi Zsolt. Deşi au declarat că vor merge toţi patru într-o destinaţie, Nicoleta Luciu şi soţul ei pleacă fără finii lor în Cipru şi Grecia.

Pentru publicitate, orice vedetă este dispusă la un mic compromis! Cele doua bombe sexy, Nicoleta Luciu şi Bianca Drăguşanu nu ar face abstracţie de la acest fapt. În ultima vreme, cele două au apărut tot mai des pe micile ecrane ca naşă şi fină, însă în realitate lucrurile nu stau chiar aşa de roz. Conform unui apropiat al Nicoletei Luciu, Zsolt nu este deloc încântat de prietenia soţiei sale cu Bianca Drăguşanu, scrie wowbiz.ro.

"€œZsolt nu este un tip monden, iar pentru a fi părintele spiritual al cuplului Drăguşanu-Slav, trebuie să te expui public, lucru care pare să nu-i fie pe plac! Concret, el nu a spus vreodată că nu vrea să le fie nas, însă e greu pentru el să fie în lumina reflectoarelor nonstop!", a declarat un apropiat al celor doi pentru sursa citată.

Citeşte întreaga poveste aici!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro