Află ce alimente îţi accentuează depresia
Publicat pe 17.09.2013 la 16:44 Actualizat pe 17.09.2013 la 17:54
Un studiu efectuat pe un eşantion de 2.000 de bărbaţi finlandezi, a scos la iveală alimentele care accentuează starea de depresie.
Un studiu efectuat pe un eşantion de 2.000 de bărbaţi finlandezi, a scos la iveală alimentele care accentuează starea de depresie.
Oamenii de ştiinţă au descoperit, că alimentele precum: cârnaţii, carnea procesată, deserturile şi gustările ce conţin zahăr, băuturile cu zahăr, alimente procesate sau cartofii prăjiţi, cresc riscul de a intra în depresie. Soluţia pentru a reduce riscul de a suferi o depresie severă, este o dietă sănătoasă. Sunt recomandate alimente precum: fructe, legume, fructe de pădure, cereale integrale, carne de pasăre, peşte şi brânză dietetică. Un regim de viaţa sănătos are potenţialul, nu numai de a reduce starea de depresia, ci şi de a o preveni.
Foto: Hepta
Citeşte şi: