Arunci apa în care ai fiert ouăle? Renunţă la acest obicei şi foloseşte-o aşa! Vei fi încântată de întrebuinţarea surprinzătoare a acesteia
Publicat pe 26.04.2016 la 17:33 Actualizat pe 26.04.2016 la 17:40
Au mai rămas doar câteva zile până când vom sărbători Paştele, iar multe gospodine se întrec deja în pregătiri şi se gândesc deja la prepararea cozonacilor ori la vopsirea ouălor. Totuşi, acestea scapă din vedere un detaliu impresionant.
Au mai rămas doar câteva zile până când vom sărbători Paştele, iar multe gospodine se întrec deja în pregătiri şi se gândesc deja la prepararea cozonacilor ori la vopsirea ouălor. Totuşi, acestea scapă din vedere un detaliu impresionant.
Pentru că multe femei vopsesc ouă de Paşte e musai să ştii acest truc şi anume, după ce ai fiert ouăle, nu mai arunca apa, întrucât este extrem de folositoare pentru florile de apartament.
Pentru că are un aport însemnat de calciu organic, apa în care fierb ouăle este esenţială pentru plantele de ghiveci, pentru că întărește sistemul de rădăcină al plantei.
În timp ce fierbe apa, coaja de ou eliberează săruri minerale, care îmbogăţesc solul plantei. De aceea, este bine să udaţi florile cu o astfel de apă o dată pe lună, dar aceasta trebuie răcită.
Citeşte şi: