Creveți cu sos de usturoi și vin alb

+4 click pentru
galerie

Creveți cu sos de usturoi și vin alb © https://www.gimmesomeoven.com

Creveții cu sos de usturoi și vin la cuptor, o rețetă plină de savoare pentru care nu trebuie să petreci mult timp în bucătărie. În mai puțin de 30 de minute poți obține un prânz delicios și sănătos.

INGREDIENTE:

-    1 ½ kilograme de creveți;
-    Șase căței de usturoi;
-    ½ pahar de vin alb;
-    ½ linguriță de sare;
-    ½ linguriță de piper;
-    Patru linguri de unt topit;
-    ½ ceașcă de pesmet;
-    Patru roșii, tăiate în cuburi;
-    ¼ ceașcă de frunze de busuioc, tocate mărunt;
-    ¼ ceașcă de parmezan;

Mod de preparare:

Pentru început, se preîncălzește cuptorul la o temperatură de 190 de grade. Într-un castron mediu, se pun creveții, usturoiul și vinul alb. Se amestecă până ce toate ingredientele se combină între ele. Apoi se transferă creveții într-un vas ceramic de copt și se așează într-un strat uniform. Se condimentează creveții cu sare și piper și se adaugă deasupra untul topit și se presară pesmetul, în mod uniform.

Se introduce tava în cuptor și se coace timp de aproximativ 10 minute până ce creveții capătă culoarea roz, iar pesmetul capătă culoarea maro-aurie. La final se asezonează cu roșii, busuoic și parmezan ras și se serveșc imediat.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro