Homepage » Actualitate » EXCLUSIV Ce i-au pregătit poliţiştii Oanei Zăvoranu în dosarul în care vedeta este acuzată de şantaj!

EXCLUSIV Ce i-au pregătit poliţiştii Oanei Zăvoranu în dosarul în care vedeta este acuzată de şantaj!

Publicat pe 31.10.2014 la 23:00 Actualizat pe 31.10.2014 la 23:00

La aproape jumătate de an de la flagrantul pus la cale de medicul Marek Vâlcu, poliţiştii au luat o decizie în dosarul în care Oana Zăvoranu este acuzată de şantaj.

La aproape jumătate de an de la flagrantul pus la cale de medicul Marek Vâlcu, poliţiştii au luat o decizie în dosarul în care Oana Zăvoranu este acuzată de şantaj.

Potrivit surselor noastre, dosarul a fost trimis în urmă cu două zile de către anchetatorii de la Secţia 12 Poliţie la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3. Procurorii urmează acum să stabilească dacă probele existente la dosar sunt suficiente sau nu pentru trimiterea în judecată a vedetei. O decizie în acest sens este aşteptată în perioada imediat următoare.

Oana Zăvoranu ar fi ajuns să-l şantajeze pe medicul estetician Marek Vâlcu după ce, la finalul lunii aprilie, ar fi constatat că a fost înşelată de acesta.

FILMUL INCREDIBIL AL SCANDALULUI "ŞANTAJUL OANEI ZAVORANU"

29 aprilie - Operaţia

Oana Zăvoranu trece printr-o operaţie de remodelare a sânilor la clinica dr. Kasem Abu Bakr. În urma operaţiei, bruneta ar fi aflat că implanturile pe care şi le-a pus în urmă cu trei ani, la clinica medicul Marek Vâlcu, nu erau de cea mai bună calitate.

Mai 2014 - SMS-urile

Timp de două săptămâni, Oana Zăvoranu i-ar fi trimis lui Vâlcu mai multe SMS-uri, în care i-ar fi reproşat că rezultatele operaţiei la sâni pe care a făcut-o de acesta nu o mulţumesc şi i-au creat "mai multe probleme". Medicul ar fi fost sunat atât de Oana Zăvoranu, cât şi de prietena acesteia, Raluca Macovei.
"L-a ameninţat atât telefonic, cât şi prin mesaje scrise că, dacă nu-i dă 10.000 de euro, va merge la televiziuni şi va spune că i-a pus nişte implanturi care nu sunt bune. Asta după 3 ani de la intervenţia chirurgicală. Acele mesaje sunt la dispoziţia autorităţilor. Iniţial i-a cerut suma de 10.000 de euro, ulterior suma crescând la 15.000 de euro", a declarat avocata doctorului Marek Vâlcu.
"Oana mi-a cerut 10.000 de euro, a doua oară 15.000 de euro. Nu se discutase nimic despre mediere, eu n-aveam de ce să fiu mediat şi medierea presupune nişte proceduri", declara doctorul Marek. "Ea mi-a zis: Odată ce primesc aceşti bani, nu voi spune nimic presei. În ultimele zece zile m-a șantajat", au fost declaraţiile doctorul Marek, la scurt timp după flagrant.

SMS-urile buclucaşe - "Pentru ca mai eşti şi obraznic, vreau 15.000 de euro"

Două din SMS-urile pe care Oana Zăvoranu le-ar fi trimis doctorului Marek Vâlcu au apărut la emisiunea Acces Direct
"Pot să-i creez medicului Marek o imensă lovitură de imagine, dacă nu ajungem la înţelegerea financiară solicitată de mine. Consider că am fost mutilată...moral. Pretenţiile mele se ridică la 10.000 de euro, constând în plăţile făcute. Eu vreau să intru în posesia acestei sume de bani. Nu îmi plac ţigăniile. Eu mă pot duce la doctorul Kasem cu întreaga fişă. El nu a găsit silicoane Mentor. A găsit extrem de multe leziuni, el a reconstituit glanda. Toate acestea au fost plătite de mine. Pentru că mai eşti şi obraznic, vreau 15.000 de euro"

15 mai - Plângerea penală

Cu aproximativ o săptămână înainte de flagrant, medicul Marek Vâlcu a depus o plângere la sediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, unde a arătat mesajele primite de la Zăvoranu. "Eu i-am spus să meargă la poliţie. Iniţial a cerut 10.000 de euro, apoi 15.000 de euro. Nici nu se punea problema unei medieri. Clientul meu trebuia informat în scris că este invitat la mediere, chiar dacă ea a venit cu cineva la întâlnire", a declarat Katia Cicală, avocatul medicului Marek Vâlcu, într-o emisiune TV.

22 mai - Flagrantul

Conform unor surse apropiate anchetei, Zăvoranu stabilise să primească banii de la medic în cursul zilei de joi, orele 16:00, la Spitalul "Victor Babeş" din Bucureşti. În decursul zilei respective, ea a contactat un mediator care urma să participe la întâlnire. Ulterior, prin intermediul Ralucăi Macovei, a schimbat locul de întâlnire, dorind să se vadă cu medicul în apropierea spitalului, la sediul unei clinici private.
Acest scenariu nu este susţinut întocmai de avocatul Oanei. "La ora patru, Marek e înştiinţat că urmează să primească vizita Oanei. Marek spune că nu e nicio problemă. Cu cinci minute înainte ca Oana să ajungă la clinică, Marek o înştiinţează că nu mai este la clinică şi că este undeva într-o parcare", a declarat Alexandru Morărescu, avocatul Oanei Zăvoranu.
În jurul orei 17.20, Oana Zăvoranu, Raluca Macovei şi un "mediator autorizat" se întâlnesc în parcarea unei clinici private."I-am dat un plic bej, pe care scria Ministerul Internelor. Dar nu s-a prins. L-a luat, a numărat banii şi a plecat. Eu doar m-am apărat. Nu am acceptat ideea de a fi şantajat. Oana nu avea niciun motiv medical să-mi ceară bani, iar eu am acţionat conform legii”, a spus Marek Vâlcu, pentru un cotidian central. Potrivit unor surse, bancnotele erau înscripţionate cu "şantaj".

Dovada incredibilă!

“Subsemnata Oana Zăvoranu, am primit suma de 10.000 de euro de la Marek Vâlcu şi mă oblig să nu-l denigrez în emisiuni de televiziune sau să vorbesc despre el în termeni negativi” - ar fi, cu aproximaţie, textul documentului care se află acum la dosarul deschis pe numele Oanei Zăvoranu. Mai exact, Oana Zăvoranu ar fi scris cu mâna ei și ar fi semnat un proces-verbal prin care recunoștea că încasează bani ca să nu facă scandal pe seama incidentului cu silicoanele. Cu alte cuvinte, a semnat cu mâna ei pentru banii de șantaj!

17.35 -18.00 Echipa de flagrant a poliţiei o surprinde pe Oana Zăvoranu în trafic. Zăvoranu, Macovei şi mediatoarea sunt preluate de câte un echipaj de poliţie şi transportate separat la sediul Secţiei 12. Ca să nu discute între ele și să nu pună la cale vreo strategie. Sunt ținute în încăperi diferite și audiate separat aproape patru ore. Disperate, Oana și Raluca încep să plângă, iar anchetatorii aruncă bomba: ”V-ați drogat cumva?! Ați consumat substanțe halucinogene sau interzise?”. Tot în timpul anchetei, mediatoarea confirmă faptul că a fost contactată de Oana abia în ziua flagrantului. Fapt ce i-a facut pe anchetatori sa creada că mediatoarea ar fi fost doar de ”decor”, pentru a oficializa tranzacția, în cazul în care operațiunea ar fi scăpat de sub control.
În jurul orei 22.30, Oana Zăvoranu a părăsit secția 12 de Poliție. "Se fac cercetări privind infracţiunea de şantaj. Oana e acuzată că ar fi cerut de la medicul Marek Vâlcu o sumă de bani. Oana a vrut să-şi recupereze banii cheltuiti ca urmare a şase operaţii nereuşite. Parchetul are altă viziune. Oana a uzat de procedura medierii. Consiliul medicilor trebuie să-şi spună punctul de vedere privind operaţiile realizate ulterior. Lângă Oana era un mediator în timp ce a luat banii", le-a spus jurnaliştilor avocatul brunetei la ieşirea din secţia de Poliţie.
"Nu se făcea o mediere în stradă, pe capota maşinii. A luat banii, i-a numărat şi chiar l-a asigurat pe clientul meu în scris că a luat aceşti bani, iar acest lucru înseamnă cu nu va merge la tv să-i denigreze imaginea. Oana Zăvoranu riscă între 2 şi 7 ani de puşcărie dacă se va stabili că este vinovată", a mai spus Katia Cicală, apărătorul medicului Marek Vâlcu.

Citeşte şi ŞOCANT! Şi-a violat fiica vitregă. Caz cutremurător în Bucureşti

BOMBĂ! Luminiţa Anghel, audiată la DNA! Vezi cine a dat-o pe mâna procurorilor

În articolul
EXCLUSIV Ce i-au pregătit poliţiştii Oanei Zăvoranu în dosarul în care vedeta este acuzată de şantaj!
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Costel Corduneanu și-ar fi sărbătorit ziua de naștere. Adrian „Beleaua” Corduneanu, declarații sfâșietoare la mormântul fratelui: „Te iubim cu toții”
Showbiz intern • la 09:09
Costel Corduneanu și-ar fi sărbătorit ziua de naștere. Adrian „Beleaua” Corduneanu, declarații sfâșietoare la mormântul fratelui: „Te iubim cu toții”
  • Costel Corduneanu ar fi împlinit astăzi 55 de ani
  • Adrian „Beleaua” Corduneanu, declarații emoționante la mormântul interlopului
Mama tinerei însărcinată, găsită moartă, a făcut declarații cutremurătoare. Care au fost ultima conversație cu Ana: ”Mi-a zis...”
Stiri interne • la 09:03
Mama tinerei însărcinată, găsită moartă, a făcut declarații cutremurătoare. Care au fost ultima conversație cu Ana: ”Mi-a zis...”
  • mama Anei a făcut declarații despre ultima discuție dintre cele două
  • Femeia nu s-a gândit că fiica ei va fi în pericol
Ce s-a întâmplat cu suma uriașă care s-a strâns la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Maneliștii ar fi cântat gratuit și porcii la proțap ar fi fost donați
Showbiz intern • la 08:43
Ce s-a întâmplat cu suma uriașă care s-a strâns la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Maneliștii ar fi cântat gratuit și porcii la proțap ar fi fost donați
  • Câți bani s-au strâns la înmormântarea lui Costel Corduneanu
  • Cine i-a luat, după ce liderul interlopilor a fost îngropat
Trei zodii feminine care au lipici la bani și noroc în dragoste la începutul lunii mai. Vor trece printr-o transformare importantă
Horoscop • la 08:35
Trei zodii feminine care au lipici la bani și noroc în dragoste la începutul lunii mai. Vor trece printr-o transformare importantă
  • Trei zodii feminine care au lipici la bani și noroc în dragoste la începutul lunii mai
  • Vor trece printr-o transformare importantă
Descoperire macabră în Baia Mare. Într-un apartament, oamenii legii au găsit cadavrul unui bărbat în vârstă de 51 de ani
Stiri interne • la 08:33
Descoperire macabră în Baia Mare. Într-un apartament, oamenii legii au găsit cadavrul unui bărbat în vârstă de 51 de ani
  • Descoperire macabră într-un apartament din Baia Mare
  • Oamenii legii au găsit cadavrul unui bărbat în vârstă de 51 de ani
Orașul din România unde va fi construit stadionul "Gheorghe Hagi". Costurile proiectului vor fi de aproape 380 de milioane de lei 
Stiri interne • la 08:00
Orașul din România unde va fi construit stadionul "Gheorghe Hagi". Costurile proiectului vor fi de aproape 380 de milioane de lei 
  • În țara noastră va fi construit un stadion care va purta numele lui Gheorghe Hagi
  • Costurile acestui proiect vor fi de aproape 380 de milioane de lei 
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Vremea de Florii și de 1 Mai. ANM a emis prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni, intervalul 22 aprilie - 5 mai 2024
recomandare pe observatornews.ro
Vremea de Florii și de 1 Mai. ANM a emis prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni, intervalul 22 aprilie - 5 mai 2024
Apariţie şocantă a unuia dintre cei mai cunoscuţi milionari de pe planetă! Adevărul din spatele unei fotografii uluitoare
recomandare pe as.ro
Apariţie şocantă a unuia dintre cei mai cunoscuţi milionari de pe planetă! Adevărul din spatele unei fotografii uluitoare
Viaţa bate filumul! Cu cine şi-a refăcut viaţa văduva lui Sergiu Nicolaescu. Este un apropiat al marelui actor şi regizor!
Romania TV
Viaţa bate filumul! Cu cine şi-a refăcut viaţa văduva lui Sergiu Nicolaescu. Este un apropiat al marelui actor şi regizor!
Pune o linguriţă cu zahăr în maşina de spălat. Trucul genial pe care ar trebui să-l ştie toate gospodinele!
Romania TV
Pune o linguriţă cu zahăr în maşina de spălat. Trucul genial pe care ar trebui să-l ştie toate gospodinele!
Horoscop 23 aprilie 2024. Taurii îşi urmează inima, Săgetătorii pornesc spre aventură
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 23 aprilie 2024. Taurii îşi urmează inima, Săgetătorii pornesc spre aventură
Obiceiul care duce la scăderea colesterolului! Medic: ”Indiferent de alimentație!”
recomandare pe antena3.ro
Obiceiul care duce la scăderea colesterolului! Medic: ”Indiferent de alimentație!”
Data la care vin pensiile în luna mai. Anunţ de ultimă oră de la Poşta Română
recomandare pe antena3.ro
Data la care vin pensiile în luna mai. Anunţ de ultimă oră de la Poşta Română
Cartea de tarot care îţi reprezintă zodia. Împăratul este loial şi mereu atent la cei din jur
recomandare pe playtech.ro
Cartea de tarot care îţi reprezintă zodia. Împăratul este loial şi mereu atent la cei din jur
Doi foşti concurenţi de la Mireasă pentru fiul meu îşi vor testa relaţia la Insula Iubirii. Cei doi sunt de nerecunoscut. Foto
recomandare pe playtech.ro
Doi foşti concurenţi de la Mireasă pentru fiul meu îşi vor testa relaţia la Insula Iubirii. Cei doi sunt de nerecunoscut. Foto
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
recomandare pe redactia.ro
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
recomandare pe redactia.ro
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
Wow sau Bau? Mike a uimit trecătorii după ce a apărut în colanţi la braţul Iuliei Albu. Criticul de modă şi-a dat OK-ul
recomandare pe Ciao.ro
Wow sau Bau? Mike a uimit trecătorii după ce a apărut în colanţi la braţul Iuliei Albu. Criticul de modă şi-a dat OK-ul
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
FOTO. Manechinul arată fabulos, dar face pușcărie pentru că a mințit că e gravidă!
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Manechinul arată fabulos, dar face pușcărie pentru că a mințit că e gravidă!
Ce se întâmplă cu Visarion Alexa: Soția acestuia l-a dat de gol
recomandare pe bzi.ro
Ce se întâmplă cu Visarion Alexa: Soția acestuia l-a dat de gol
Cât costă să petreci 1 Mai în complexul Andreei Esca! Vilele luxoase sunt în Valea Zânelor
recomandare pe bzi.ro
Cât costă să petreci 1 Mai în complexul Andreei Esca! Vilele luxoase sunt în Valea Zânelor
Din păcate, s-a confirmat! Milioane de pensionari vor rămâne fără o parte din venituri
recomandare pe dailybusiness.ro
Din păcate, s-a confirmat! Milioane de pensionari vor rămâne fără o parte din venituri
Lovitură pentru români! Dispar cele mai vândute ouă
recomandare pe dailybusiness.ro
Lovitură pentru români! Dispar cele mai vândute ouă
Ingineria ASF de plătit sume mici și raportat succese mari. Service-urile auto și firmele de transport, falimentate de stat
recomandare pe Jurnalul.ro
Ingineria ASF de plătit sume mici și raportat succese mari. Service-urile auto și firmele de transport, falimentate de stat
Fostul model celebru care a ajuns să se îmbrace din gunoaie! Imaginile recente când probează ținute din tomberoane sunt frapante
recomandare pe a1.ro
Fostul model celebru care a ajuns să se îmbrace din gunoaie! Imaginile recente când probează ținute din tomberoane sunt frapante
Close