Homepage » Actualitate » EXCLUSIV Ce i-au pregătit poliţiştii Oanei Zăvoranu în dosarul în care vedeta este acuzată de şantaj!

EXCLUSIV Ce i-au pregătit poliţiştii Oanei Zăvoranu în dosarul în care vedeta este acuzată de şantaj!

Publicat pe 31.10.2014 la 23:00 Actualizat pe 31.10.2014 la 23:00

La aproape jumătate de an de la flagrantul pus la cale de medicul Marek Vâlcu, poliţiştii au luat o decizie în dosarul în care Oana Zăvoranu este acuzată de şantaj.

La aproape jumătate de an de la flagrantul pus la cale de medicul Marek Vâlcu, poliţiştii au luat o decizie în dosarul în care Oana Zăvoranu este acuzată de şantaj.

Potrivit surselor noastre, dosarul a fost trimis în urmă cu două zile de către anchetatorii de la Secţia 12 Poliţie la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3. Procurorii urmează acum să stabilească dacă probele existente la dosar sunt suficiente sau nu pentru trimiterea în judecată a vedetei. O decizie în acest sens este aşteptată în perioada imediat următoare.

Oana Zăvoranu ar fi ajuns să-l şantajeze pe medicul estetician Marek Vâlcu după ce, la finalul lunii aprilie, ar fi constatat că a fost înşelată de acesta.

FILMUL INCREDIBIL AL SCANDALULUI "ŞANTAJUL OANEI ZAVORANU"

29 aprilie - Operaţia

Oana Zăvoranu trece printr-o operaţie de remodelare a sânilor la clinica dr. Kasem Abu Bakr. În urma operaţiei, bruneta ar fi aflat că implanturile pe care şi le-a pus în urmă cu trei ani, la clinica medicul Marek Vâlcu, nu erau de cea mai bună calitate.

Mai 2014 - SMS-urile

Timp de două săptămâni, Oana Zăvoranu i-ar fi trimis lui Vâlcu mai multe SMS-uri, în care i-ar fi reproşat că rezultatele operaţiei la sâni pe care a făcut-o de acesta nu o mulţumesc şi i-au creat "mai multe probleme". Medicul ar fi fost sunat atât de Oana Zăvoranu, cât şi de prietena acesteia, Raluca Macovei.
"L-a ameninţat atât telefonic, cât şi prin mesaje scrise că, dacă nu-i dă 10.000 de euro, va merge la televiziuni şi va spune că i-a pus nişte implanturi care nu sunt bune. Asta după 3 ani de la intervenţia chirurgicală. Acele mesaje sunt la dispoziţia autorităţilor. Iniţial i-a cerut suma de 10.000 de euro, ulterior suma crescând la 15.000 de euro", a declarat avocata doctorului Marek Vâlcu.
"Oana mi-a cerut 10.000 de euro, a doua oară 15.000 de euro. Nu se discutase nimic despre mediere, eu n-aveam de ce să fiu mediat şi medierea presupune nişte proceduri", declara doctorul Marek. "Ea mi-a zis: Odată ce primesc aceşti bani, nu voi spune nimic presei. În ultimele zece zile m-a șantajat", au fost declaraţiile doctorul Marek, la scurt timp după flagrant.

SMS-urile buclucaşe - "Pentru ca mai eşti şi obraznic, vreau 15.000 de euro"

Două din SMS-urile pe care Oana Zăvoranu le-ar fi trimis doctorului Marek Vâlcu au apărut la emisiunea Acces Direct
"Pot să-i creez medicului Marek o imensă lovitură de imagine, dacă nu ajungem la înţelegerea financiară solicitată de mine. Consider că am fost mutilată...moral. Pretenţiile mele se ridică la 10.000 de euro, constând în plăţile făcute. Eu vreau să intru în posesia acestei sume de bani. Nu îmi plac ţigăniile. Eu mă pot duce la doctorul Kasem cu întreaga fişă. El nu a găsit silicoane Mentor. A găsit extrem de multe leziuni, el a reconstituit glanda. Toate acestea au fost plătite de mine. Pentru că mai eşti şi obraznic, vreau 15.000 de euro"

15 mai - Plângerea penală

Cu aproximativ o săptămână înainte de flagrant, medicul Marek Vâlcu a depus o plângere la sediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, unde a arătat mesajele primite de la Zăvoranu. "Eu i-am spus să meargă la poliţie. Iniţial a cerut 10.000 de euro, apoi 15.000 de euro. Nici nu se punea problema unei medieri. Clientul meu trebuia informat în scris că este invitat la mediere, chiar dacă ea a venit cu cineva la întâlnire", a declarat Katia Cicală, avocatul medicului Marek Vâlcu, într-o emisiune TV.

22 mai - Flagrantul

Conform unor surse apropiate anchetei, Zăvoranu stabilise să primească banii de la medic în cursul zilei de joi, orele 16:00, la Spitalul "Victor Babeş" din Bucureşti. În decursul zilei respective, ea a contactat un mediator care urma să participe la întâlnire. Ulterior, prin intermediul Ralucăi Macovei, a schimbat locul de întâlnire, dorind să se vadă cu medicul în apropierea spitalului, la sediul unei clinici private.
Acest scenariu nu este susţinut întocmai de avocatul Oanei. "La ora patru, Marek e înştiinţat că urmează să primească vizita Oanei. Marek spune că nu e nicio problemă. Cu cinci minute înainte ca Oana să ajungă la clinică, Marek o înştiinţează că nu mai este la clinică şi că este undeva într-o parcare", a declarat Alexandru Morărescu, avocatul Oanei Zăvoranu.
În jurul orei 17.20, Oana Zăvoranu, Raluca Macovei şi un "mediator autorizat" se întâlnesc în parcarea unei clinici private."I-am dat un plic bej, pe care scria Ministerul Internelor. Dar nu s-a prins. L-a luat, a numărat banii şi a plecat. Eu doar m-am apărat. Nu am acceptat ideea de a fi şantajat. Oana nu avea niciun motiv medical să-mi ceară bani, iar eu am acţionat conform legii”, a spus Marek Vâlcu, pentru un cotidian central. Potrivit unor surse, bancnotele erau înscripţionate cu "şantaj".

Dovada incredibilă!

“Subsemnata Oana Zăvoranu, am primit suma de 10.000 de euro de la Marek Vâlcu şi mă oblig să nu-l denigrez în emisiuni de televiziune sau să vorbesc despre el în termeni negativi” - ar fi, cu aproximaţie, textul documentului care se află acum la dosarul deschis pe numele Oanei Zăvoranu. Mai exact, Oana Zăvoranu ar fi scris cu mâna ei și ar fi semnat un proces-verbal prin care recunoștea că încasează bani ca să nu facă scandal pe seama incidentului cu silicoanele. Cu alte cuvinte, a semnat cu mâna ei pentru banii de șantaj!

17.35 -18.00 Echipa de flagrant a poliţiei o surprinde pe Oana Zăvoranu în trafic. Zăvoranu, Macovei şi mediatoarea sunt preluate de câte un echipaj de poliţie şi transportate separat la sediul Secţiei 12. Ca să nu discute între ele și să nu pună la cale vreo strategie. Sunt ținute în încăperi diferite și audiate separat aproape patru ore. Disperate, Oana și Raluca încep să plângă, iar anchetatorii aruncă bomba: ”V-ați drogat cumva?! Ați consumat substanțe halucinogene sau interzise?”. Tot în timpul anchetei, mediatoarea confirmă faptul că a fost contactată de Oana abia în ziua flagrantului. Fapt ce i-a facut pe anchetatori sa creada că mediatoarea ar fi fost doar de ”decor”, pentru a oficializa tranzacția, în cazul în care operațiunea ar fi scăpat de sub control.
În jurul orei 22.30, Oana Zăvoranu a părăsit secția 12 de Poliție. "Se fac cercetări privind infracţiunea de şantaj. Oana e acuzată că ar fi cerut de la medicul Marek Vâlcu o sumă de bani. Oana a vrut să-şi recupereze banii cheltuiti ca urmare a şase operaţii nereuşite. Parchetul are altă viziune. Oana a uzat de procedura medierii. Consiliul medicilor trebuie să-şi spună punctul de vedere privind operaţiile realizate ulterior. Lângă Oana era un mediator în timp ce a luat banii", le-a spus jurnaliştilor avocatul brunetei la ieşirea din secţia de Poliţie.
"Nu se făcea o mediere în stradă, pe capota maşinii. A luat banii, i-a numărat şi chiar l-a asigurat pe clientul meu în scris că a luat aceşti bani, iar acest lucru înseamnă cu nu va merge la tv să-i denigreze imaginea. Oana Zăvoranu riscă între 2 şi 7 ani de puşcărie dacă se va stabili că este vinovată", a mai spus Katia Cicală, apărătorul medicului Marek Vâlcu.

Citeşte şi ŞOCANT! Şi-a violat fiica vitregă. Caz cutremurător în Bucureşti

BOMBĂ! Luminiţa Anghel, audiată la DNA! Vezi cine a dat-o pe mâna procurorilor

În articolul
EXCLUSIV Ce i-au pregătit poliţiştii Oanei Zăvoranu în dosarul în care vedeta este acuzată de şantaj!
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Un bebeluș de patru luni a ajuns în comă alcoolică la spital! Bunica i-a turnat vin în biberon, din greșeală
Stiri interne • la 18:09
Un bebeluș de patru luni a ajuns în comă alcoolică la spital! Bunica i-a turnat vin în biberon, din greșeală
  • Un bebeluș de patru luni a ajuns în comă alcoolică la spital!
  • Bunica i-a turnat vin în biberon, din greșeală
Delia Matache, în vacanță cu părinții! Unde i-a dus pe mama și tatăl său, de Paște. Imagini rare / FOTO
Showbiz intern • la 17:28
Delia Matache, în vacanță cu părinții! Unde i-a dus pe mama și tatăl său, de Paște. Imagini rare / FOTO
  • Delia Matache, în vacanță cu părinții!
  • Unde i-a dus pe mama și tatăl său, de Paște
Știrile Antena Stars. Povestea incredibilă a Petrei Pintelei, femeia nevăzătoare virală pe TikTok! Tânăra a oferit o lecție de viață despre succes: ”Vorbesc șase limbi străine” / VIDEO
Emisiuni TV • la 15:31
Știrile Antena Stars. Povestea incredibilă a Petrei Pintelei, femeia nevăzătoare virală pe TikTok! Tânăra a oferit o lecție de viață despre succes: ”Vorbesc șase limbi străine” / VIDEO
  • Care este povestea Petrei Pintelei
  • Tânăra de 30 de ani are o carieră de succes
Star Matinal. Mihai Albu, primul Paște fără mamă și frate. Creatorul de modă, declarații dureroase despre cele mai importante persoane din viața lui: „Le duc lipsa”
Emisiuni TV • la 15:25
Star Matinal. Mihai Albu, primul Paște fără mamă și frate. Creatorul de modă, declarații dureroase despre cele mai importante persoane din viața lui: „Le duc lipsa”
  • Mihai Albu, primul Paște fără mamă și frate
  • Creatorul de modă, declarații dureroase despre cele mai importante persoane din viața lui
Știrile Antena Stars. Cum își va petrece Anamaria Ferentz Paștele. Vedeta vine în România de sărbători pentru prima dată, după 10 ani: ”Îmi doresc să...” / VIDEO
Emisiuni TV • la 14:47
Știrile Antena Stars. Cum își va petrece Anamaria Ferentz Paștele. Vedeta vine în România de sărbători pentru prima dată, după 10 ani: ”Îmi doresc să...” / VIDEO
  • Cum petrece Anamaria Ferentz Paștele
  • Își aduce iubitul și cei șapte copiii ai lui din America
Star Matinal. Mihai Neșu, adevărul despre soția lui, după ce s-a zvonit că Maria l-a părăsit în urma accidentului: „Lumea a blamat-o”. Au divorțat în 2012 / VIDEO
Emisiuni TV • la 14:47
Star Matinal. Mihai Neșu, adevărul despre soția lui, după ce s-a zvonit că Maria l-a părăsit în urma accidentului: „Lumea a blamat-o”. Au divorțat în 2012 / VIDEO
  • Mihai Neșu, adevărul despre soția lui, după ce s-a zvonit că Maria l-a părăsit în urma accidentului
  • Au divorțat în 2012
Vezi toate știrile noi
Recomandări
"Banii noștri s-au dus". Doi tineri s-au trezit fără 10.000 de dolari în cont. Era avansul pentru casa pe care şi-o doreau în SUA
recomandare pe observatornews.ro
"Banii noștri s-au dus". Doi tineri s-au trezit fără 10.000 de dolari în cont. Era avansul pentru casa pe care şi-o doreau în SUA
Iubita celui mai mare rival al lui Gigi Becali este de o frumuseţe răpitoare. Imagini rare cu femeia
recomandare pe as.ro
Iubita celui mai mare rival al lui Gigi Becali este de o frumuseţe răpitoare. Imagini rare cu femeia
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, în culmea fericirii! Familia li se mărește! Bucurie fără margini! Felicitări! 💙
Romania TV
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, în culmea fericirii! Familia li se mărește! Bucurie fără margini! Felicitări! 💙
Gabriela Cristea și Tavi, momente teribile în această dimineață, în Italia. Totul s-a întâmplat la ora 5.30. Au fost în mare pericol!  ''Mi se pare aberant''
Romania TV
Gabriela Cristea și Tavi, momente teribile în această dimineață, în Italia. Totul s-a întâmplat la ora 5.30. Au fost în mare pericol! ''Mi se pare aberant''
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre pensii. Cine sunt românii care nu primesc pensia înainte de Paşte
recomandare pe antena3.ro
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre pensii. Cine sunt românii care nu primesc pensia înainte de Paşte
Horoscop 4 mai 2024. Balanțele au o viața amoroasă incitantă, Scorpionii trebuie să aibă grijă la sănătate
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 4 mai 2024. Balanțele au o viața amoroasă incitantă, Scorpionii trebuie să aibă grijă la sănătate
Noua lege a salarizării nu va afecta salariile de la stat. Categoriile de bugetari care primesc majorări semnificative | Anunțul ministrului Muncii
recomandare pe antena3.ro
Noua lege a salarizării nu va afecta salariile de la stat. Categoriile de bugetari care primesc majorări semnificative | Anunțul ministrului Muncii
De ce nu este bine să vopsești ouăle de Paște în Vinerea Mare. Ce altceva e interzis să faci
recomandare pe playtech.ro
De ce nu este bine să vopsești ouăle de Paște în Vinerea Mare. Ce altceva e interzis să faci
Diferenţa dintre cozonacul pentru Paşte şi cel pentru Crăciun. Acum 100 de ani, desertul se făcea altfel
recomandare pe playtech.ro
Diferenţa dintre cozonacul pentru Paşte şi cel pentru Crăciun. Acum 100 de ani, desertul se făcea altfel
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
recomandare pe redactia.ro
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
recomandare pe redactia.ro
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și apoi cu amanta!
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și apoi cu amanta!
Denise Rifai le trimite pe femei la cratiţă, de Sărbătorile Pascale: „Corect în fața lui Dumnezeu, e normal să faci mâncare pentru bărbatul tău!”
recomandare pe bzi.ro
Denise Rifai le trimite pe femei la cratiţă, de Sărbătorile Pascale: „Corect în fața lui Dumnezeu, e normal să faci mâncare pentru bărbatul tău!”
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
recomandare pe bzi.ro
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
Guvernul, îngropat în datorii! Cum sunt afectați angajații de noile împrumuturi ale statului
recomandare pe dailybusiness.ro
Guvernul, îngropat în datorii! Cum sunt afectați angajații de noile împrumuturi ale statului
Vești proaste pentru o categorie de pensionari! Ei NU vor primi pensia înainte de Paște!
recomandare pe dailybusiness.ro
Vești proaste pentru o categorie de pensionari! Ei NU vor primi pensia înainte de Paște!
Pensii mai mari pentru foștii CAP-iști și mai puțini ani de muncă pentru mame
recomandare pe Jurnalul.ro
Pensii mai mari pentru foștii CAP-iști și mai puțini ani de muncă pentru mame
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
recomandare pe a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
Close