Homepage » Actualitate » VIDEO / Explozii pe aeroportul din Bruxelles. Fiica lui Mircea Rednic, în pericol: "Vorbeam cu ea la telefon când s-a întâmplat"

VIDEO / Explozii pe aeroportul din Bruxelles. Fiica lui Mircea Rednic, în pericol: "Vorbeam cu ea la telefon când s-a întâmplat"

Publicat pe 22.03.2016 la 20:06 Actualizat pe 22.03.2016 la 22:42

Bruxelles a fost astăzi ţinta mai multor atacuri. Două explozii au avut loc pe aeroportul Zaventem şi altele la staţii diferite de metrou, dintre care una în apropiere de instituţiile UE, scrie news.ro. Staţia de metrou Maalbeek este una dintre cele 3 în care au avut loc explozii. Sunt zeci de morţi şi peste 100 de răniţi!

Bruxelles a fost astăzi ţinta mai multor atacuri. Două explozii au avut loc pe aeroportul Zaventem şi altele la staţii diferite de metrou, dintre care una în apropiere de instituţiile UE, scrie news.ro. Staţia de metrou Maelbeek este una dintre cele în care au avut loc explozii. Sunt zeci de morţi şi peste 100 de răniţi!

Vezi mai jos TOT ce se întâmplă acum în Bruxelles, pas cu pas!


Update 22:42 În continuarea informaţiilor transmise până la acest moment referitor la cetăţenii români afectaţi în atentatele de la Bruxelles, vă informăm că a fost identificat un al patrulea cetăţean român rănit. Acesta este minor şi se află în prezent sub îngrijiri într-o unitate spitalicească, asistat de un membru al familiei.

Echipa consulară mobilă din cadrul Ambasadei României la Bruxelles s-a deplasat la spitalele din Bruxelles, pentru a le acorda cetăţenilor români răniţi asistenţa necesară în astfel de cazuri.

Celula de Criză a MAE, prin intermediul Ambasadei României în Regatul Belgiei, rămâne în legătură permanentă cu autorităţile locale şi continuă verificările.

Update 20:18 Trei cetăţeni români au fost răniţi în atentatele care au avut loc, marţi, la Bruxelles, anunţă Ministerul Afacerilor Externe, precizând că dintre aceştia doi se află în spital, iar unul a fost deja externat.

Update 20:04
Autorităţile belgiene au identificat doi atentatori sinucigaşi, printre persoanele care şi-au pierdut vieţile în aeroportul din Bruxelles, anunţă SkyNews.

Update 18:00
Reţelele de socializare s-au umplut cu imagini şi desene ca răspuns la atacurile ce au avut loc în capitala Belgiei şi în urma cărora cel puţin 34 de oameni au murit şi 184 au fost răniţi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Update 17:42 Autorităţile din Belgia au declarat trei zile de doliu naţional în urma atentatelor sângeroase care s-au petrecut astăzi la Bruxelles, anunţă BBC

UPDATE 17:27 Cel puţin una dintre bombele detonate pe aeroportul Zavatem se afla într-un geamantan, anunţă un oficial american. De asemenea, acesta a precizat că bombele folosite au fost elaborate, iar în perioada următoare oamenii legii vor cerceta dacă sunt asemănătoare cu cele folosite în atentatele de la Paris, anunţă The Guardian

UPDATE 17:18 Presa din Belgia susţine că cei trei bărbaţi din imagine ar fi responsabili pentru atacul terorist de pe aeroportul Zaventem, din Bruxelles.

UPDATE 14:50 Pe internet a apărut o discuție dintre un controlor de trafic și pilotul unui avion care se pregătea să aterizeze. Pe înregistrare a audio se poate auzi controlul de trafic care spune calm că a fost o explozie pe aeroportul Zaventem, din Bruxelles. Vezi aici ce se aude pe întregistrarea audio!

Citeşte şi

VIDEO / Imagini sângeroase de pe aeroportul Zaventem, din Bruxelles! S-a ridicat nivelul de alertă teroristă

FOTO / Alertă în Bruxelles! Încă o explozie a avut loc la metroul din oraş

Mircea Rednic, amănunte şocante spre exploziile de pe aeroportul din Bruxelles: "Plafonul a căzut. Se vede sânge sub tavan!"

VIDEO / Explozii pe aeroportul din Bruxelles. Fiica lui Mircea Rednic, în pericol: "Vorbeam cu ea la telefon când s-a întâmplat"

Mesajul MAE după exploziile de la Bruxelles

Reacţia Gabrielei Cristea după evenimentele sângeroase din această dimineaţă, de la Bruxelles: "De ce să îţi ucizi seamănul?"

VIDEO / Scene înfiorătoare la metroul din Bruxelles! Strigătele copiilor prinşi în explozie îţi fac pielea de găină

UPDATE 16:35 La scurt timp de la evenimentele tragice din Bruxelles, preşedintele Barack Obama şi-a exprimat regretele pentru cele întâmplate şi, de asemenea, a repetat că va continua lupta împotriva terorismului. "Gândurile noastre sunt alături de poporul belgian. Vom face tot ceea ce este necesar pentru a-i trage la răspundere pe cei responsabili şi suntem solidari cu Belgia. Lumea trebuie să se unească, indiferent de naţionalitate, etnie sau religie pentru a lupta împotriva terorismului", a declarat Barack Obama, aflat într-o vizită istorică în Cuba, prima a unui preşedinte american din 1928 şi până acum.

UPDATE 16:00 Televiziunea belgiană anunţă un că bilanţul provizoriu total al exploziilor de pe aeroport şi de la metrou a urcat la 34 de morţi şi 187 de răniţi.

UPDATE 15:00 "Sorry for Brussels"(n.r scuze pentru Bruxelles) - este unul dintre cele mai tulburătoare mesaje care au apărut la scurt timp după atentatele din Belgia. Băieţelul se află în tabăra refugiaților de la granița Greciei cu Macedonia, iar imaginea este virală în mediul online.

UPDATE 14:40 Gruparea Teroristă ISIS a revendicat atentatele de la Bruxelles.

UPDATE 14:30 Patru din tinerii răniţi în incendiul din clubul Colectiv, internaţi la Spitalul Militar 'Regina Astrid", sunt externaţi pentru a face loc răniţilor din atentatele din capitala belgiană, aceştia urmând să fie aduşi în România, scrie MEDIAFAX.

UPDATE 14:15 Cea mai înaltă clădire din Belgia, evacuată. Zuidertoren sau Turnul de Sud, a fost evacuat după ce două pachete suspecte au fost găsite în parcarea subterană, anunță VTM, postul național de televiziune din Belgia.

UPDATE 14:10 Site-ul hln.be a făcut publică o imagine extrem de emoţionantă. Doi îndrăgostiţi se sărută fericiţi că au scăpat cu bine din explozia ce a avut loc la staţia de metrou Maelbeek din Bruxelles, iar în spatele celor doi se vede cum un bărbat sângerează şi este în agonie.

UPDATE 13:40 Potrivit BBC, nicio organizatie jihadista nu a revendicat atentatul, insa mai multi sustinatori ai Statului Islamic au salutat atacurile, lasand sa se inteleaga ca ISIS ar fi in spatele acestora.

UPDATE 13:20 Pe Twitter circulă o imagine cu un posibil suspect al atentatului de la Bruxelles. Acesta apare înconjurat de poliţişti.

UPDATE ora 12: 50 Compania TAROM comunica pasagerilor ca zborurile OTP-BRU-OTP (RO372, RO373, RO374 din data 22martie2016 si RO371, RO372 din 23martie) se anuleaza. Pasagerii care detin bilete pe aceste zboruri vor fi acceptati la imbarcare pe toate cursele operate de TAROM din Amsterdam, Paris , Frankfurt, Munchen si Londra din 22 si 23 martie 2016.

UPDATE ora 12:30 Toate zborurile de pe aeroportul Zaventem au fost anulate. Bilanţul victimelor care şi-au pierdut viaţa în explozia de pe aeroportul din Belgia creşte. 21 de oameni au murit, informează Skynews.

UPDATE ora 11:30 În acest moment niciun mijloc de transport în comun nu mai circulă la Bruxelles .

UPDATE ora 11:12 Au fost 4 explozii la 3 staţii diferite de metrou din Bruxelles.

UPDATE ora 11:10: Totalul victimelor a ajuns la 23. 10 oameni şi-au pierdut viaţa în explozia de la staţia de metrou Maelbeek şi alţi 13 pe aeroport, conform Skynews.

UPDATE ora 11:07 S-au întărit măsurile de siguranţă pe aeroportul din Paris.

UPDATE ora 11:05: Ultimele informaţii cu privire la explozia de pe aeroportul Zaventem din Bruxelles scot la iveală faptul că 13 oameni şi-au pierdut viaţa, 35 în stare gravă şi alţi 100 sunt răniţi.

UPDATE 11:00 : Universitatea din Bruxelles a fost evacuată.

UPDATE: 10:50 După cele două explozii de la aeroportul din Bruxelles, încă o explozie avut loc la metroul din oraş. Staţia se metroul se afla în apropierea instituţiilor europene.

FOTO / Alertă în Bruxelles! Încă o explozie a avut loc la metroul din oraş

Două explozii puternice s-au produs în această dimineată pe aeroportul Zaventem din Bruxelles. Oficialii au decis imediat evacuarea aeroportului, iar traficul spre terminale a fost suspendat.

În doar două minute totul s-a transformat într-un coşmar pentru toţi cei care se aflau în aeroportul Zaventem, din Bruxelles. Au avut loc două explozii, iar fumul gros a pus stăpânire pe mai multe zone. Conform informaţiilor de până la această oră, 13 oameni şi-au pierdut viaţa şi cel puţin 35 sunt răniţi grav.

Momente dramatice din momentul în care pasagerii au fost evacuaţi de pe pistă

În acest caz se vor face cercetări pentru a se stabili cauzele producerii acestui incident. De asemenea, nu este exclusă nici posibilitatea unui atentat terorist.

Fiica lui Mircea Rednic se află pe aeroport

Antrenorul de fotbal, Mircea Rednic, a povestit pentru Antena 3 faptul că fiica lui se află acolo, iar în momentul în care vorbea cu ea la telefon se auzeau bucăţi de tavan căzând, dar şi foarte multă agitaţie. "S-a auzit bomba. Au fost foarte puternice. Mi-a spus că în timp ce alergau cădeau bucăţi de tavan. Era foarte speriată", a declarat acesta pentru sursa mai sus menţionată. Ambele fete ale lui Mircea Rednic, Luana (23 de ani) şi Raisa (25 de ani) au şi naţionalitate belgiană, ca şi tatăl lor, de fapt.

Primele declaraţii ale Luanei, fiica lui Mircea Rednic, despre incidentul de pe aeroport

Fiica lui Mircea Rednic a trăit adevărate momente de coşmar pe aeroportul Zaventem din Bruxelles. "Au fost două bombe în aeroport. Eram la check-in, aşteptam să-mi iau bagajul. Lumea a început să alerge în toate direcţiile. La plecări şi înainte de control s-a produs. M-a luat un domn de la securitate, m-a trimis în biroul lui. Eram 8 persoane acolo şi ne-a încuiat. Lumea a luat-o la fugă, speriată. S-au auzit apoi focuri de armă. Am alergat şi nu m-am uitat în jur. Eram disperată să ies mai repede, mi-e frică să nu alerg într-o zonă în care erau alte bombe. Acum sunt nişte ambulanţe, pompieri pentru că a luat foc un restaurant unde era una dintre bombe", a povestit Luana.

Luana Rednic vorbeşte despre tragedia de la Bruxelles: "Îmi e frică să nu alerg într-o zonă în care sunt alte bombe"

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat marţi dimineaţa la Palatul Cotroceni că, dacă se confirmă ipoteza unui atentat terorist pe Aeroportul din Bruxelles, acest lucru arată că "terorismul a rămas în inima Europei". "Specialiştii spun că este foarte probabil să fie un atentat terorist. Noi suntem îngroziţi şi întristaţi şi folosesc acest prilej pentru a exprima întrega compasiune şi condoleanţe celor loviţi de acest incident, autorităţilor belgiene, poporului şi cred că, dacă se confirmă ipoteza unui atentat, arată că terorismul a răma în inima Europei. Suntem extrem de îngrijoraţi şi vom urmări cu atenţie evoluţia de la Bruxelles", a declarat Klaus Iohannis.

Sursă foto Captură Antena 3/ Fanatik

Citeşte şi

VIDEO / Imagini sângeroase de pe aeroportul Zaventem, din Bruxelles! S-a ridicat nivelul de alertă teroristă

FOTO / Alertă în Bruxelles! Încă o explozie a avut loc la metroul din oraş

Mircea Rednic, amănunte şocante spre exploziile de pe aeroportul din Bruxelles: "Plafonul a căzut. Se vede sânge sub tavan!"

VIDEO / Explozii pe aeroportul din Bruxelles. Fiica lui Mircea Rednic, în pericol: "Vorbeam cu ea la telefon când s-a întâmplat"

Mesajul MAE după exploziile de la Bruxelles

Reacţia Gabrielei Cristea după evenimentele sângeroase din această dimineaţă, de la Bruxelles: "De ce să îţi ucizi seamănul?"

VIDEO / Scene înfiorătoare la metroul din Bruxelles! Strigătele copiilor prinşi în explozie îţi fac pielea de găină

E.V

În articolul
VIDEO / Explozii pe aeroportul din Bruxelles. Fiica lui Mircea Rednic, în pericol: "Vorbeam cu ea la telefon când s-a întâmplat"
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Star Matinal. Marcela Fota, dezvăluiri inedite din vacanță din Bali. Cântăreața a trăit experiențe unice: „Este pe primul loc” / VIDEO
Emisiuni TV • la 15:40
Star Matinal. Marcela Fota, dezvăluiri inedite din vacanță din Bali. Cântăreața a trăit experiențe unice: „Este pe primul loc” / VIDEO
  • Marcela Fota, dezvăluiri inedite din vacanță din Bali
  • Cântăreața a trăit experiențe unice
Sărbătoare mare în familia lui Smiley! Artistul își sărbătorește fratele, pe Filip Maria: "La mulți ani!" / FOTO
Showbiz intern • la 14:30
Sărbătoare mare în familia lui Smiley! Artistul își sărbătorește fratele, pe Filip Maria: "La mulți ani!" / FOTO
  • Fratele lui Smiley își sărbătorește astăzi ziua de naștere
  • Ce urare i-a făcut artistul
Costel Biju a mers pe Muntele Athos de ziua sa. Manelistul împlinește 39 de ani: „Am venit să ne rugăm” / VIDEO
Showbiz intern • la 14:23
Costel Biju a mers pe Muntele Athos de ziua sa. Manelistul împlinește 39 de ani: „Am venit să ne rugăm” / VIDEO
  • Costel Biju a mers pe Muntele Athos de ziua sa
  • Manelistul împlinește 39 de ani
Claudia Pătrășcanu a reușit să își termine de amenajat apartamentul pe care și l-a cumpărat în București. Cum arată locuința vedetei: "Fără Dumnezeu..." / VIDEO
Showbiz intern • la 13:37
Claudia Pătrășcanu a reușit să își termine de amenajat apartamentul pe care și l-a cumpărat în București. Cum arată locuința vedetei: "Fără Dumnezeu..." / VIDEO
  • Imagini din apartamentul din București al Claudiei Pătrășcanu
  • Artista a terminat de amenajat locuința
Star Matinal. Cât de mult investește Edward Sanda în ținutele sale. Care este cel mai scump articol al său. „Îmi place să fiu mai elegant...” / VIDEO
Emisiuni TV • la 13:26
Star Matinal. Cât de mult investește Edward Sanda în ținutele sale. Care este cel mai scump articol al său. „Îmi place să fiu mai elegant...” / VIDEO
  • Cât de mult investește Edward Sanda în ținutele sale
  • Care este cel mai scump articol al său
Alexia Țalavutis și Dima Trofim, repetiții cu peripeții pentru interpretarea unei scenete din filmul Singin' in the Rain, pentru ediția de Te cunosc de undeva! de săptămâna aceasta. Cristi Iacob: „M-ați făcut să mă bucur că sunt actor!”
Emisiuni TV • la 13:12
Alexia Țalavutis și Dima Trofim, repetiții cu peripeții pentru interpretarea unei scenete din filmul Singin' in the Rain, pentru ediția de Te cunosc de undeva! de săptămâna aceasta. Cristi Iacob: „M-ați făcut să mă bucur că sunt actor!”
  • Alexia Țalavutis și Dima Trofim, repetiții cu peripeții pentru interpretarea unei scenete din filmul Singin' in the Rain
  • Cum au comentat jurații momentul lor
Vezi toate știrile noi
Recomandări
O tânără de aproximativ 20 de ani s-a aruncat de la etajul 5 al unui bloc din Brașov. Femeia ar fi născut recent
recomandare pe observatornews.ro
O tânără de aproximativ 20 de ani s-a aruncat de la etajul 5 al unui bloc din Brașov. Femeia ar fi născut recent
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile „Zeiței de la Montreal”
recomandare pe as.ro
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile „Zeiței de la Montreal”
Viaţa bate filumul! Cu cine şi-a refăcut viaţa văduva lui Sergiu Nicolaescu. Este un apropiat al marelui actor şi regizor!
Romania TV
Viaţa bate filumul! Cu cine şi-a refăcut viaţa văduva lui Sergiu Nicolaescu. Este un apropiat al marelui actor şi regizor!
Pune o linguriţă cu zahăr în maşina de spălat. Trucul genial pe care ar trebui să-l ştie toate gospodinele!
Romania TV
Pune o linguriţă cu zahăr în maşina de spălat. Trucul genial pe care ar trebui să-l ştie toate gospodinele!
Horoscop 26 aprilie 2024. Peștii visează cu ochii deschiși, Gemenii pornesc pe un nou drum
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 26 aprilie 2024. Peștii visează cu ochii deschiși, Gemenii pornesc pe un nou drum
Noul metrou Metropolis a ajuns în Depoul Berceni din Bucureşti. Primele imagini cu garnitura şi noile dotări
recomandare pe antena3.ro
Noul metrou Metropolis a ajuns în Depoul Berceni din Bucureşti. Primele imagini cu garnitura şi noile dotări
Ea este femeia de 60 de ani, care a câștigat Miss Universe Buenos Aires. A spulberat toate stereotipurile şi a cucerit inimile tuturor
recomandare pe antena3.ro
Ea este femeia de 60 de ani, care a câștigat Miss Universe Buenos Aires. A spulberat toate stereotipurile şi a cucerit inimile tuturor
Petre Roman, gest ȘOC în urmă cu puțin timp! Puțini au observat detaliul
recomandare pe playtech.ro
Petre Roman, gest ȘOC în urmă cu puțin timp! Puțini au observat detaliul
Cu ce stropesc bunicii de la ţară florile din curte. Varianta naturală care ţine dăunătorii la distanţă
recomandare pe playtech.ro
Cu ce stropesc bunicii de la ţară florile din curte. Varianta naturală care ţine dăunătorii la distanţă
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
recomandare pe redactia.ro
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
recomandare pe redactia.ro
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
recomandare pe bzi.ro
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
recomandare pe bzi.ro
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
Se pun la bătaie 415 milioane de euro de la stat! Cine primește banii
recomandare pe dailybusiness.ro
Se pun la bătaie 415 milioane de euro de la stat! Cine primește banii
Schimbare uriașă pentru români! Ce se întâmplă cu pașapoartele
recomandare pe dailybusiness.ro
Schimbare uriașă pentru români! Ce se întâmplă cu pașapoartele
Atac terorist masiv, așteptat în SUA. Avertisment fără precedent al directorului FBI
recomandare pe Jurnalul.ro
Atac terorist masiv, așteptat în SUA. Avertisment fără precedent al directorului FBI
Fostul model celebru care a ajuns să se îmbrace din gunoaie! Imaginile recente când probează ținute din tomberoane sunt frapante
recomandare pe a1.ro
Fostul model celebru care a ajuns să se îmbrace din gunoaie! Imaginile recente când probează ținute din tomberoane sunt frapante
Close