Numele lui Ion Iliescu, în dosarul profesorului universitar acuzat că şi-a ucis iubita! Anchetatorii au rămas mască!

Deşi era principalul suspect în cazul morţii violente a profesoarei de chineză Mihaela Fulga, profesorul universitar Dan Păcurariu a scăpat, totuşi, de arestul preventiv.
La scurt timp după ce au demarat cercetările în cazul morţii Mihaelei Fulga, poliţiştii au stabilit că suspectul principal este Dan Păcurariu. Concluzia a venit logic, după ce acesta a făcut, încă de la început, o serie de greşeli care au atras atenţia asupra lui. Surse judiciare au declarat în exclusiviate pentru Spynes.ro că unul dintre oamenii care ar fi intervenit pentru suspectul de crimă a fost chiar tatăl acestuia, profesorul Dimitrie Păcurariu, decedat în 2002. Fost istoric şi critic literar, acesta ar fi vehiculat atunci mai multe nume din sfera politică, între care şi pe cel al fostului preşedinte Ion Iliescu, pe care l-a prezentat drept unul dintre prietenii săi apropiaţi.
Drept urmare, în cazul fiului său, Dan Păcurariu, s-a recurs atunci doar la o audiere sumară, la care ar fi participat inclusiv mama lui. În acest mod, anchetatorii ar fi ratat momentul oportun în care Păcurariu ar fi putut să fie pus în faţa probelor şi convins să recunoască. Acesta este bănuit că, în 1998, ar fi omorât-o, cu un ciocan pentru şniţele pe fosta lui iubită, Mihaela Fulga, care îi fusese studentă. Acesta ar fi făcut o obsesie pentru tânăra profesoară şi nu s-a putut împăca cu gândul despărţirii.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro