Omleta spaniolă cu şuncă şi caşcaval. Este o delicatesă în Spania!

Omleta spaniolă © Pixabay

Omleta spaniolă nu se mănâncă la micul dejun, nu că nu ar fi sănătoasă, dar e mult prea săţioasă. Cu această omletă saturi o familie întreagă şi îţi ia doar 30 de minute să o prepari!

Incrediente
-4 cartofi medii
-6 ouă
-1/2 ceapa
-4 felii şuncă
-8 felii caşcaval
-sare
-ulei de măsline

Mod de preparare
Într-o tigaie pui 3-4 linguri de măsline şi adaugi cartofii tăiaţi cubuleţe micuţe şi ceapă tăiată solzi mărunţi. Presari sare şi întorci cartofii pânp se înmoaie.Combină cartofii pasaţi cu ouăle şi sare după gust. Unge aceaşi tigaie cu ulei şi toarnă o treime din compoziţie. Întinde-o omogen, apoi aşează 4 felii de caşcaval, 4 de şuncă şi iar 4 de caşcavaş. Lasă omleta spaniolă la foc mediu pentru 5 minute şi scoate-o apoi pe farfurie şi serveşte-o imediat. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

I.S.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro