Pulpe de pui cu ciuperci și bacon

+3 click pentru
galerie

Pulpe de pui cu ciuperci și bacon © http://40aprons.com

O rețetă delicioasă și ușor de preparat. În mai puțin de 30 de minute poți să pregătești un prânz  pe placul tuturor. Pulpe de pui și ciuperci, rețeta perfectă pentru o masă în familie.

INGREDIENTE:

-    Cinci felii de bacon, tăiate în cubulețe;
-    Patru pulpe de pui;
-    Două lingurițe de condimente italiene;
-    2-3 căței de usturoi;
-    200 de grame de ciuperci;
-    O cană de lapte de cocos;
-    ¼ linguriță de sare;
-    Cimbru proaspăt;

Mod de preparare:

Se preîncălzește cuptorul la o temperatură de 170 de grade. Într-o tigaie se gătește baconul până ce acesta se rumenește perfect. După ce acesta este gătit se scoate pe o farfurie. Se pun pulpele de pui în tigaie. Se gătesc timp de aproximativ șapte minute. Apoi se transferă tigaia în cuptorul încalzit. Se gătește puiul timp de aproximativ 13-14 minute. Se tranferă pulpele de pui pe o farfurie, iar tigaia se readuce pe aragaz. Se călesc ciupercile timp de 4-5 minute până ce acestea capătă culoarea maro-aurie. Se adaugă usturoiul și se amestecă constant timp de aproximativ un minut. Se adaugă laptele de cocos, sarea și cimbrul. Se lasă să fiarbă timp de 2-3 minute, până ce sosul este redus. Se adaugă baconul și pulpele de pui. Se amestecă până ce acestea sunt complet acoperite de sosul din tigaie. Se servește imediat alături de orez sau legume.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro