Pulpe de pui cu spanac și brânză
Publicat pe 06.11.2017 la 09:00 Actualizat pe 07.11.2017 la 10:00
Dacă vrei să îi surprinzi pe cei dragi cu o cină delicioasă, pulpele de pui cu spanac și brânză de capră sunt soluția perfectă. O rețetă ce are un gust nemaipomenit de bun și care se prepara într-un timp foarte scurt.
Dacă vrei să îi surprinzi pe cei dragi cu o cină delicioasă, pulpele de pui cu spanac și brânză sunt soluția perfectă. O rețetă ce are un gust nemaipomenit de bun și care se prepara într-un timp foarte scurt.
- Încearcă și: Supă de broccoli cu brânză cheddar
INGREDIENTE:
- Patru pulpe de pui;
- ⅓ ceașcă de brânză de capră;
- ⅓ ceașcă de cremă de brânză;
- ¼ ceașcă de spanac;
- ¼ cană de anghinare;
- ¼ cană roșii uscate;
- O lingură de busuioc proaspăt;
- Sare și piper;
- 2-3 linguri de ulei de măsline;
- ½ ceașcă de supă de pui;
- Încearcă și: Muşchi de vită cu legume şi sos de roşii
- Încearcă și: Creveți cu legume și avocado
Mod de preparare:
Preîncălziți cuptorul la o temperatură de 180 de grade. Într-un castron de mărime medie, se amestecă brânza de capră și crema de brânză împreună până se netezesc. Se amestecă spanacul, miezul de anghinare, roșiile uscate, busuiocul, sarea și piperul negru proaspăt măcinat în amestecul de brânză până se combină.
Se usucă puiul cu ajutorul unui prosop de hârtie. Îndepărtați cu grijă pielea de pe carne cu degetele, făcând un buzunar cu grijă, astfel încât pielea să fie încă conectată la margini la carne. Puneți ușor o lingură de amestec de brânză de capră în buzunarul dintre piele și pui, lăsând puțină compoziție în afară. Trageți pielea astfel încât să acopere puiul și să se condimentează cu sare și piper negru proaspăt măcinat.
Într-o tigaie mare de fontă, se adaugă uleiul de măsline la căldură medie. Așezați puiul cu pieea în tigaie. Gătiți timp de 4-5 minute sau până când pielea de pui devine aurie și crocantă. Întoarceți cu grijă puiul și gatiți-l timp de încă 4-5 minute sau până când devine maro auriu. Adăugați supa de pui pe fundul tăvii, apoi adăugați puiul și acoperiți cu atenție cu folie de aluminiu. Puneți tava în cuptorul încins timp de 12-15 minute. Scoateți din cuptor și lăsați puiul să se odihnească timp de 5 minute. Puiul va continua să se gătească în timp ce stă. Aseyonați cu busuioc și serviți imediat.
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.