Supa de broccoli cu brânză cheddar este un prepart plin de savoare şi foarte sănătos. În mai puţin de 30 de minute poţi obţine un prânz delicios.
INGREDIENTE:
- O lingură de unt;
- O ceapă, tocată mărunt;
- Trei cartofi, tăiaâi în cuburi;
- 4 căni de supă de pui;
- 1/2 linguriţă de sare;
- 200 de grame de broccoli;
- Trei ceşti de lapte;
- Trei ceşti de brânză cheddar;
- Două linguri de făină;
- O linguriţă de piper negru;
Încearcă şi: Supă de dovleac cu alune şi busuioc
Încearcă şi: Muşchi de vită cu legume şi sos de roşii
Mod de preparare:
Se topeşte untul, într-o oală mare, la foc mediu. Se adaugă ceapa şi se căleşte timp de aproximativ trei minute, amestecând ocazional. Apoi se adaugă cartofii, supa de pui şi sarea. Se lasă la fiert timp de aproximativ 10 minute. După ce aceştia s-au fiert, se adaugă broccoli şi laptele, se reduce focul şi se lasă să fiarbă timp de şapte minute. Se adaugă brânza şi făina şi se mai lasă pe foc timp de 2-3 minute până ce acestea se integrează perfect. Se asezonează cu sare şi piper după gust şi se serveşte imediat.
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.