REȚETA ZILEI - LUNI: Aceasta este cea mai bună rețetă de negresă! Se face doar din cinci ingrediente și te lingi pe degete
Publicat pe 11.04.2016 la 12:10 Actualizat pe 11.04.2016 la 12:19
Toată lumea iubește negresele calde și dulci, însă nu toți știu cum să le pregătească pentru a-ți face bine organismului și să nu fie doar o bombă calorică.
Toată lumea iubește negresele calde și dulci, însă nu toți știu cum să le pregătească pentru a-ți face bine organismului și să nu fie doar o bombă calorică.
Problema este că majoritatea negreselor abundă în ingrediente inflamatorii. precum făina din grâu și zahăr.
Dacă vrei un desert delicios care să nu își pună amprenta asupra sănătății corpului ci, din contră, să o întărească, trebuie neapărat să încerci această reteță de prăjituri cu cartofi dulci!
Ai nevoie de:
1 cană de piure de cartofi dulci
• ½ cană unt de migdale moale
• 2 linguri de sirop de arțar
• ¼ cană cacao pudră
• O mână de chipsuri de roșcove (opțional) (poți folosi inclusiv semințe crude de cacao)
Instrucțiuni de preparare:
1. Preîncălzește cuptorul la o temperatură de 175 de grade C.
2. Unge o tavă pentru prăjituri sau un vas de yena cu puțin ulei sau unt.
3. Topește untul de migdale împreună cu siropul de arțar într-o oală la foc mic.
4. Pune într-un bol încăpător cartofii dulci, untul de migdale și praful de cacao, după care amestecă totul bine.
5. Adaugă fulgii de ciocolată și răstoarnă amestecul în vasul uns.
6. Coace amestecul timp de 20 de minute sau până se pătrunde complet.
7. Scoate compoziția de la cuptor și las-o să se răcească.
8. La acest punct, se recomandă să tai negresele la dimensiunile dorite și să le bagi puțin la frigider.
Pe secretele.com poți afla efectele umitoare ale ingredientelor folosite.
V.M
Citește și: