REȚETA ZILEI- MARȚI: Rulouri cu cârnați și mălai
Publicat pe 14.10.2014 la 16:20 Actualizat pe 14.10.2014 la 16:57
Ajungem acasă înfometați și am vrea să gătim ceva rapid și bun, dar de multe ori nu știm ce. Această rețetă te va ajuta să gătești în timp record o mâncare gustoasă.
Ajungem acasă înfometați și am vrea să gătim ceva rapid și bun, dar de multe ori nu știm ce. Această rețetă te va ajuta să gătești în timp record o mâncare gustoasă.
INGREDIENTE
- 1 pachet aluat foitaj
- 12 bucați cârnați semiafumați
- 1 lingură muștar
- 1 crenguță rozmarin
- 1 cană făină de mălai
- un ou
Mod de preparare:
Se lasă la dezgheţat foaia de foitaj, iar apoi se întinde pe masa pe care se presară puţină făină şi apoi se taie aluatul în pătrățele. Fiecare pătrăţel se unge cu puţin muştar şi se presară cu rozmarin. Cârnaţii se taie în bucăţi şi se înfăşoară în câte o bucată de aluat. Rulourile formate se ung cu ou bătut şi se dau prin făina de mălai. Se aşază rulourile într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi se bagă la cuptor până se rumenesc.
Se pot servi ca aperitiv cald, dar pot fi servite și reci.
Foto / Sursa: bettykitchen.com
A.B.
Citește și: