REŢETA ZILEI - DUMINICĂ: Mousse de căpșuni
Publicat pe 19.07.2015 la 21:31 Actualizat pe 19.07.2015 la 21:38
Pentru că e vară, iar temperaturile ridicate nu ne fac prea mult bine, avem nevoie de mâncăruri uşoare, care să ne revigoreze. Ne-am gândit că vă vom revigora cu această reţetă.
Pentru că e vară, iar temperaturile ridicate nu ne fac prea mult bine, avem nevoie de mâncăruri uşoare, care să ne revigoreze. Ne-am gândit că vă vom revigora cu această reţetă. 
  
	
				
			
	
					Ingrediente (pentru două persoane):
  -2 albușuri;
  -100 g de căpșuni
  -2 ml de vin de Porto
  -2 linguri de zahăr
  -ciocolată After Eight
  -puțin piper
  -fulgi de migdale
    Mod de preparare:
  Punem în blender căpșunile cu o lingură de zahăr, cu vinul de Porto, și adaugăm și puțin piper
  Separat,  batem albușurile cu o altă lingură de zahăr până obținem o spumă.  Încet, încorporăm mousse-ul de căpșuni în spuma de ouă.
    Ornăm cu o tabletă de ciocolată After Eight, fulgi de migdale și o căpșună. 
    
      
      
          
  Bon Appetit!
    Tips: Când batem albușurile, putem adăuga zahăr praf, scrie chef Nicolai Tand pe blogul său personal.
  
    Citeşte şi:
  L.C
  
			
		


