REŢETA ZILEI - JOI / Cum să faci PIZZA DIETETICĂ! Îţi satisfaci pofta şi nu te îngraşi un gram
Publicat pe 16.10.2014 la 13:16 Actualizat pe 16.10.2014 la 13:23
Visul majorităţii femeilor este să poată mânca orice fără a se îngrăşa. Cu puţin efort şi interes, puteţi găti dietetic şi gustos. Vă propunem pentru astăzi o reţetă de pizza care nu îngraşă.
Visul majorităţii femeilor este să poată mânca orice fără a se îngrăşa. Cu puţin efort şi interes, puteţi găti dietetic şi gustos. Vă propunem pentru astăzi o reţetă de pizza care nu îngraşă.
Secretul acestei pizza constă în absenţa blatului care este înlocuit de unul făcut din ingrediente care nu îngraşă.
INGREDIENTE
ouă proaspete – 100 gr (2 bucăţi)
mozzarella – 95 gr
ciuperci champignon crude – 500 gr
roşii – 150 gr
ceapă verde – 15 gr
mărar – 20 gr
sare de masă după gust
piper negru după gust
măsline negre feliate – 50 gr
MOD DE PREPARARE
Ciupercile se curăţă şi se dau prin maşina de tocat împreună cu ceapa verde şi mărarul. La amestec se adaugă ouăle, sare şi piper după gust. Turnaţi amestecul într-o formă rotundă, tapetată cu hârtie de copt se da la cuptor, la foc mediu, pentru 20-30 minute. Se feliază roşiile şi se taie rondele "batonul”"de mozzarella. Se scoate “blatul” din cuptor şi se pun pe el roşiile, măslinele şi mozzarella. Se dă la cuptor din nou, 15-20 minute.
D.C.
foto simbol: Hepta
Citeşte şi:
REȚETA ZILEI- MARȚI: Rulouri cu cârnați și mălai
REŢETA ZILEI - LUNI: Ruladă cu ciocolată, zmeură şi afine! Un desert delicat şi uşor de preparat