REŢETA ZILEI - LUNI: Salată cu brânză şi merişoare
Publicat pe 04.04.2016 la 16:15 Actualizat pe 04.04.2016 la 16:29
Primăvara se instalează încet, dar sigur, aşa că trebuie să avem grijă de organismul nostru şi să-l ajutăm să-şi revină după iarnă. Alimentaţia este un aliat important pentru un organism sănătos şi rezistent, aşa că ne-am gâcndit să vă propunem o reţetă bogată în vitamine, rapid de preparat şi extrem de gustoasă.
Primăvara se instalează încet, dar sigur, aşa că trebuie să avem grijă de organismul nostru şi să-l ajutăm să-şi revină după iarnă. Alimentaţia este un aliat important pentru un organism sănătos şi rezistent, aşa că ne-am gâcndit să vă propunem o reţetă bogată în vitamine, rapid de preparat şi extrem de gustoasă.
Ingrediente: două pungi de salată eisberg, două batoane de brânză, 200 g de merişoare deshidratate, ameste de seminţe, muştar boabe, oţet balsamic, ulei de măsline, miere de albine, crutoanea de pâine.
Mod de preparare: puneţi într-un bol trei lucruri de ulei de măsline, o lingură de oţet balsamic şi o lingură de miere de albine. Se adaugă o lingură de muştar boabe, sar şi piper după gust şi apoi se omogenizează. Într-un alt bol, se pune salata Eisberg. Vinaigrette-ul gata preparat se adăugă peste salată şi se amestecă totul.
Pe un platou pentru salată se pune mixul şi se adaugă două linguri de seminţe şi merişoarele. La final, se adaugă brânza tăiată rondele şi câteva crutoane de pâine, potrivit nicolaitand.ro.
Citeşte şi