REŢETA ZILEI - MARŢI: Salată cu piept de raţă şi coacăze
Publicat pe 03.11.2015 la 16:52 Actualizat pe 03.11.2015 la 16:56
Este marţi şi este toamnă, aşa că ne-am gândit să vă propunem o reţetă uşor de pregătit, săţioasă şi extrem de hrănitoare: salată cu piept de raţă şi coacăze.
Este marţi şi este toamnă, aşa că ne-am gândit să vă propunem o reţetă uşor de pregătit, săţioasă şi extrem de hrănitoare: salată cu piept de raţă şi coacăze.
Ingrediente: 50 g nuci prăjite, 350 g piept de raţă, 3 linguri de ulei de măsline, 6 linguri de oţet de vin, 75 g de salată verde, 100 g de coacăze negre şi roşii, sare şi piper
Mod de preparare: Se curăţă pieptul de raţă de piele, apoi se condimentează cu sare şi piper şi se prăjeşte la foc mediu într-o tigaie neaderentă. Prima dată cu pieliţa în jos timp de 3-4 minute, până când aceasta se rumeneşte, apoi se întoarce şi se lasă încă cel puţin 5 minute . Apoi se scoate carnea din tigaie şi se lasă la răcit timp de 5 minute, după care se feliează subţire. Se aşează frunzele de salată pe platou, apoi se pun feliile de carne, se presară coacăzele şi nucile tocate, apoi se toarnă uleiul amestecat cu oţet, sare şi piper.
Citeşte şi:
VIDEO / REŢETA ZILEI: DUMINICĂ - Senviş cu banane şi ciocolată. Salivezi privind!