REŢETA ZILEI - MIERCURI / Mmm, preparatul care îţi va lăsa gura apă! Ciuperci cu caşcaval şi bacon, la cuptor
Publicat pe 14.01.2015 la 16:04 Actualizat pe 14.01.2015 la 17:00
Dacă vreţi să vă surprindeţi invitaţii într-un mod plăcut, vă recomandăm o reţetă simplă, dar delicioasă: ciuperci la cuptăr, umplute cu bacon şi caşcaval.
Dacă vreţi să vă surprindeţi invitaţii într-un mod plăcut, vă recomandăm o reţetă simplă, dar delicioasă: ciuperci la cuptăr, umplute cu bacon şi caşcaval.
Reţeta pe care v-am propus-o pentru astăzi se face extrem de rapid. Vă trebuie doar 30 de minute pentru a vă bucura de gustul unic al acestui preparat.
INGREDIENTE
- ciuperci champignon - 16 bucăţi
- parmezan - 200 de grame
- bacon - 150 de grame
- caşcaval - 100 de grame
- unt - un cubuleţ
- sare - după gust
- piper - după gust
MOD DE PREPARARE
Am spălat ciupercile și le-am curățat de coajă. Am scos cu grijă cotorasul și l-am decojit. Am tocat cotoraşele mărunt, mărunt. Am cumpărat bacon gata feliat pe care l-am mărunțit și am dat cașcavalul pe răzătoarea mare. După ce am pregătit ingredientele este momentul să umplem ciupercile. Folosind o linguriță am uns interiorul ciupercii cu unt, am adăgugat bucățele de bacon, codițele tăiate, cașcavalul râs, parmezanul. Am condimentat cu un pic de sare și de piper. Nu am adăugat prea multă sare deoarece parmezanul și cașcavalul erau deja destul de sărate. Am întins o hârtie de copt în tavă de la aragaz și am așezat toate ciupercile. Le-am pus în cuptorul preîncălzit timp de 20 de minute, scrie gatesteusor.ro.
D.C.
foto: www.retete-mancare.com
Citeşte şi:
REŢETA ZILEI - MARŢI: Penne cu roşii şi busuioc! Răsfăţaţi-vă cu paste, fără prea multe calorii