Salată mediteraneană cu năut
Publicat pe 22.12.2017 la 09:59 Actualizat pe 22.12.2017 la 17:34
O rețetă simplă ce te ajută să îți menții silueta perfectă. Se pregătește într-un timp foarte scurt și are un gust dumnezeiesc de bun.
O rețetă simplă ce te ajută să îți menții silueta perfectă. Se pregătește într-un timp foarte scurt și are un gust dumnezeiesc de bun.
- Încearcă și: Paste cu piept de pui, bacon și mazăre
INGREDIENTE:
- O ceapă roșie, tocată mărunt;
- 400 de grame de năut;
- O legătură de pătrunjel, tocat mărunt;
- Trei ardei, tocați mărunt;
- Un castravete;
- 150 de grame de brânză feta;
- Trei linguri de ulei de măsline;
- Trei linguri de oțet balsamic;
- Doi căței de usturoi;
- 1 ½ lingurițe de oregano;
- O linguriță de sare;
- ½ linguriță de piper;
- Încearcă și: Un desert nemaipomenit de bun! Brioșe cu afine
- Încearcă și: Pacheţele cu spanac şi brânză
Mod de preparare:
Pentru început, se pune cepa într-un bol mic cu apă și se lasă deoparte timp de 10 minute. Între timp, într-un bol mare pentru servire, se pune năutul, ardeiul, castravetele și brânza feta. Într-un castron mic, se amestecă uleiul de măsline, oțetul balsamic, usturoiul, oregano, sare și piper. Se curge apa în care a stat ceapa și apoi se adaugă peste celelalte legume, apoi se adaugă amestecul de oțet și ulei peste legume și se amestecă până ce toate ingredientele se combină. Se refrigerează timp de 30 de minute înainte de servire.
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.