Homepage » Actualitate » Scrisoarea unei mame, după tragedia din Colectiv: "Imbecililor, sunt o mamă de satanistă. Nu faceți fețe-fețe, tâmpiților!"

Scrisoarea unei mame, după tragedia din Colectiv: "Imbecililor, sunt o mamă de satanistă. Nu faceți fețe-fețe, tâmpiților!"

Publicat pe 03.11.2015 la 13:00 Actualizat pe 03.11.2015 la 13:33

Mama unei fete care ascultă rock reacționează foarte dur după ce a citit că cei care s-au aflat în clubul „Colectiv” în seara de 30 octombrie la concertul trupei „Goodbye to Gravity” sunt sataniști.

Scrisoarea unei mame, după tragedia din Colectiv: "Imbecililor, sunt o mamă de satanistă. Nu faceți fețe-fețe, tâmpiților!"

Incendiu Colectiv

Mama unei fete care ascultă rock reacționează foarte dur după ce a citit că cei care s-au aflat în clubul „Colectiv” în seara de 30 octombrie la concertul trupei „Goodbye to Gravity” sunt sataniști.

Revoltată de declarația unora care au făcut aceste declarații în mass-media, femeia a scris o scrisoare în care vorbește despre fiica sa în vârstă de 27 de ani și despre preferințele sale muzicale.

„Fetița mea (îi spun așa, chiar dacă are 27 de ani și, probabil, la fel o voi alinta și când va avea 40) merge în cluburi, la concerte și îi place muzica rock, așa cum fac milioane de alți tineri din România. Dacă pentru voi, imbecililor, asta înseamnă că este satanistă, recunosc – sunt o mamă de satanistă. Ioana ar fi putut să fie și la concertul din Colectiv. Nu a fost, pentru că era prea obosită după o săptămână încărcată la serviciu. Nu dați ochii peste cap, neghiobilor, are un job la o multinațională din Capitală, așa cum au avut mulți dintre tinerii care s-au prăpădit în acea noapte, ca și cei care se zbat acum între viață și moarte, ca și alte mii cu domiciliul stabil în te miri ce oraș din România! Muncesc acolo, departe de mama care nu are cum să le pună pe masă o ciorbă caldă și de tata care i-ar fi schimbat becul ars, pentru că în ale lor localități, municipii, orașe sau comune cu greu ar fi găsit un job. Și, dacă, totuși, îl găseau nu se datora facultăților sau masterelor luate cu brio, ci doar dacă aveau o pilă pe unde trebuie, părinții lor făceau parte din cercul de putere al vremelnicei forțe politice instalate la conducerea locală sau, pur și umplu, dădeau șpaga de rigoare.

Nu faceți fețe-fețe, tâmpiților! Ioana, fata mea, are un job așa cum au milioane de tineri în această Românie pe care o doare în cot, ca să nu spun altundeva, de soarta lor. Au locuri de muncă în orașele sau satele în care s-au născut, drept este că la niște joburi ce nu au prea multe în comun cu școlile absolvite. Lucrează pe bani puțini pe la te miri ce patroni semianalfabeți sau cu te miri ce șefi care nu au habar de ceva, dar fac parte din partidul care trebuie, alături de nepoții, copiii sau amantele cui trebuie. Iar din prăpăditele lor de salarii și-au permis să ia un bilet la un concert rock ori s-au dus într-un club să asculte o trupă ce venea să cânte în provincie. Oricare dintre ei putea să fie victimă a unei tragedii similare celei din clubul Colectiv, că doar nu-și imaginează cineva că sunt puține locațiile din țară sau din București ce funcționează alandala, dar nu m-ar mira ca oastea idioților să decreteze că toți sunt sataniști.

Și, până la urmă, mai bine să fie catalogați așa decât să facă parte dintr-o oaste de imbecili în fruntea căreia s-a așezat Aurelian Pavelescu. Cel care între două tâmpenii politice debitate la televizor și între trei (dacă nu cumva mai multe) alianțe imbecile, bașca o distrugere de partid istoric, consideră că toți tinerii care merg în cluburi sunt niște descreierați ce „consumă alcool, nicotină și chiar droguri, ascultă muzică în ritmuri demențiale, cu sonor la maxim care le zguduie creierii“. Mai mult decât atât, ipochimenul se mai și întreabă „cine sunt acești tineri pe care nu îi vezi în biblioteci sau biserici și cine sunt părinții lor?“


Pavelescule, eu sunt mama unei tinere care merge la concerte, în cluburi și ascultă rock. Și ca Ioana sunt mii de tineri în România. Și dacă în mintea ta asta înseamnă că toți trag pe nas ori se întorc de acolo mangă pe trei cărări, înseamnă că tu chiar ai creierii zguduiți. Și nu de muzică rock, cea pe care susții că nu o asculți cu volumul la maximum (sunt tare curioasă cum ai reușit să savurezi, pe șoptite, U 2, Pink Floyd, Led Zeppelin, The Dors, AC/DC, AXL Rose, Queen, Guns’N Roses, Nirvana, Rolling Stone și chiar The Beatles), ci de… imbecilitate. Pavelescule, eu sunt mama unei tinere care a cântat într-o trupă rock, fiind eleva unui liceu de elită din Constanța. Și ca ea sunt mii de tineri în România surdă la talentele copiilor ei. Pavelescule, eu sunt mama unei tinere care își punea căștile pe urechi și asculta rock atunci când alerga între două facultăți sau când dădea o fugă la autogară să ridice pachetul cu mâncare pe care îl trimiteam săptămânal. Pachet în care, printre blidele de ciorbă băgate la congelator de cu seară, ca nu cumva să se verse până la București, cele cu tocăniță de pipote, înghețate și ele, și plăcinta făcută de mamaie, strecuram și ceva bănuți. Bani din care Ioana își cumpăra și un bilet la un concert rock, dar și la unul simfonic, se ducea în cluburi, dar și la Teatrul Național. Și ca Ioana sunt mii de tineri în România oarbă la eforturile lor.
VIDEO / GREU DE PRIVIT! Imaginile groazei din interiorul clubului incendiat

Pavelescule, eu sunt mama unei tinere care a avut prima pereche de cizme din piele din primul salariu câștigat de ea, pentru că a ei mamă a preferat să investească banii în educația copilului și să-i cumpere încălțări de la Nice Price sau de la tănticile ce dădeau, pe datorie, ghete cărate cu plasa din Turcia. Și ca mine sunt mii de părinți în România nepăsătoare față de zbaterile lor. Pavelescule, eu sunt mama unei tinere care acum se întreține singură, plătește taxe și impozite, își cumpără câte bilete vrea, la orice fel de concert și merge în cluburi pentru a asculta o trupă rock. Și ca ea sunt mii de tineri în România pe care nu au părăsit-o, chiar dacă ea nu a făcut mare lucru pentru a-i determina să rămână în țară. Și, dacă pentru tine și ceata de imbecili ce postează pe bloguri și Facebook toate tâmpeniile, asta înseamnă că sunt sataniști și merită soarta tinerilor din clubul Colectiv, cei pentru care, în tâmpenia voastră, nu trebuiau decretate trei zile de doliu național, să te ierte Dumnezeu!

Cât privește bibliotecile cărora le-a trecut pragul Ioana, Pavelescule, când PNȚCD-ul pe care ai reușit să îl termini se afla la finalul guvernării sale, în anul 2000, Ioana, deși avea 12 ani, citea Isaac Asimov, dar și Camil Petrescu, iar la finalul puterii PDL-iste în jurul căreia te-ai gudurat, poate-poate îți cade o ciozvârtă, citise demult Emil Cioran, Constantin Noica, James Joyce, Gabriel Garcia Marquez și mulți, mulți alții. Și ca Ioana, din fericire, sunt mii de tineri în România, chiar dacă nu puțini reprezentanți ai puterii politice, indiferent cum s-a numit ea, au vrut să aducă această țară la stadiul de semi-analfabetism.

Trebuie să-ți dau, însă, dreptate cu ceva, Pavelescule. Ioana, ca și mama ei, nu rupe ușa bisericilor și nici nu prea pupă poala popilor. Eu nu fac aceste lucruri de când poparul venit la moartea tatălui mi-a spus direct, de la poartă, că citirea stâlpilor costă 300 de lei, iar ea m-a văzut la prea multele înmormântări pe care le-am făcut, apoi, (mama, fratele, tataie, mamaie și al ei tată) că scot milioane din buzunar pentru ca fețele bisericești să citească slujbele de pomenire. Asta nu înseamnă că ne-am îndepărtat de Dumnezeu și suntem sataniste, ci doar că între noi și Tatăl din Ceruri nu acceptăm intermediari precum cei mai sus menționați sau, și mai și, precum un Înalt Prea Bandit sau un mult Prea Fericit într-o țară îndurerată. Și cum să îi spun Ioanei să rupă ușile bisericilor și să pupe patrafirul popesc în condițiile în care Biserica Ortodoxă Română cu al ei mult Prea Fericit cu tot nu și-a făcut simțită prezența alături de victimele de la Colectiv? Și nici nu am auzit ca vreun popă să anunțe că va oficia slujba de înmormântare a vreunui decedat în urma acestei tragedii fără să perceapă vreun ban!

Fetița mea (îi spun așa chiar dacă are 27 de ani și, probabil, la fel o voi alinta și când va avea 40) merge în cluburi, la concerte și îi place muzica rock, așa cum fac milioane de alți tineri din România. Dacă pentru voi, imbecililor, asta înseamnă că este satanistă, recunosc sunt o mamă de satanistă!”
, a scris mama fetei, potrivit opinia-constantei.ro.

Club Colectiv din sectorul 4 din Capitală a fost incendiat în timpul unui concert de lansare a unui album de-al trupei Goodbye Gravity. Coincidenţa face că prima piesă de pe albumul promovat se intitula "The day we die". Zeci de oameni au fost resuscitaţi chiar pe stradă. Mai multe echipaje de ambulanţă au intervenit la faţa locului. Tragedia a avut loc în seara de 30 spre 31 octombrie în capitală, la club Colectiv, situat în apropiere de Maternitatea Bucur.

V.M

Citește și:

Scrisoarea unei mamei, după tragedie din Colectiv: "Imbecililor, sunt o mamă de satanistă. Nu faceți fețe-fețe, tâmpiților!"

Declaraţii dureroase făcute de mama Alexandrei Matache, tânăra care a murit în Iadul Colectiv: "A fost călcată în picioare şi arsă de vie acolo. Eu nu mai pot..."

Informaţii de ultimă oră despre răniţii de la Spitalul Universitar! În ce stare se află tinerii arşi la Clubul Colectiv

Oana Roman, anunţ disperat: "Vă rog..."

Tulburător! Ultimele cuvinte ale lui Valentin Fieraru, barmanul din Club Colectiv. I-a spus asta iubitei, după care telefonul s-a închis

Mesaj sfâșietor al vărului unuia dintre chitariștii morți în „Colectiv”: „Îmi plânge sufletul cu lacrimi de foc și sânge”

ULTIMĂ ORĂ! Durerea, de nesuportat! Scene tulburătoare la înmormântarea femeii de serviciu. Tatăl ei a leşinat

De ce nu au venit preoţii timp de 4 zile la locul tragediei de la Clubul Colectiv? Răspunsul lor este halucinant

Imaginea durerii fără margini! Părinţii adolescentului de 15 ani îşi iau rămas bun de la îngerul lor

SLUJBĂ în memoria îngerilor de la Colectiv! A fost nevoie de 4 zile ca preoţii să ajungă la locul tragediei

În articolul
Scrisoarea unei mame, după tragedia din Colectiv: "Imbecililor, sunt o mamă de satanistă. Nu faceți fețe-fețe, tâmpiților!"
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Xtra Night Show. Ticy, colegul de breaslă a lui Liviu Guță, declarații despre dispariția manelistului. Ce s-a întâmplat cu cântărețul, de fapt: „Am vorbit cu familia” / VIDEO
Emisiuni TV • ieri la 23:33
Xtra Night Show. Ticy, colegul de breaslă a lui Liviu Guță, declarații despre dispariția manelistului. Ce s-a întâmplat cu cântărețul, de fapt: „Am vorbit cu familia” / VIDEO
  • Liviu Guță a fost dat dispărut de colegii de breaslă
  • De mai bine de un an, nimeni nu mai știe nimic de el
Horoscop vineri, 29 martie 2024: Fecioarele vor avea zile pline
Horoscop zilnic • ieri la 23:26
Horoscop vineri, 29 martie 2024: Fecioarele vor avea zile pline
  • Horoscopul zilei de vineri, 29 martie 2024
  • Ce ne-au pregătit astrele pentru ziua de vineri
  • Vezi cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate și noroc
Mario Iorgulescu speră să fie liber. Cum ar putea scăpa de condamnarea de 13 ani și 8 luni de închisoare. Declarațiile avocatului: „E complet confuz...”
Stiri interne • ieri la 23:17
Mario Iorgulescu speră să fie liber. Cum ar putea scăpa de condamnarea de 13 ani și 8 luni de închisoare. Declarațiile avocatului: „E complet confuz...”
  • Mario Iorgulescu speră să fie liber
  • Cum ar putea scăpa de condamnarea de 13 ani și 8 luni de închisoare
  • Declarațiile avocatului
Moment istoric. Arabia Saudită, prima participare la Miss World. Mihaela Rădulescu a avut un mesaj important de transmis
Showbiz international • ieri la 23:14
Moment istoric. Arabia Saudită, prima participare la Miss World. Mihaela Rădulescu a avut un mesaj important de transmis
  • Moment istoric!
  • Arabia Saudită, prima participare la Miss World
  • Mihaela Rădulescu a avut un mesaj important de transmis
Cine este și cum arată tatăl lui Andrei Bănuță. Cântărețul seamănă perfect cu părintele său / FOTO
Showbiz intern • ieri la 22:58
Cine este și cum arată tatăl lui Andrei Bănuță. Cântărețul seamănă perfect cu părintele său / FOTO
  • Imagine rară cu tatăl lui Andrei Bănuță
  • Cântărețul seamănă perfect cu părintele său
Tatăl lui Mirel Dragomir, criminalul din Timișoara, declarații dureroase după ce și-a vizitat fiul, în arest: „Suntem terorizați, suntem nenorociți”. Familia lui a fost în apartamentul groazei
Stiri interne • ieri la 22:49
Tatăl lui Mirel Dragomir, criminalul din Timișoara, declarații dureroase după ce și-a vizitat fiul, în arest: „Suntem terorizați, suntem nenorociți”. Familia lui a fost în apartamentul groazei
  • Tatăl lui Mirel Dragomir, criminalul din Timișoara, declarații dureroase după ce și-a vizitat fiul, în arest
  • Familia a fost și în apartamentul unde a avut loc crima
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Trecutul întunecat al lui Mirel, criminalul Andreei: şi-a agresat şi fostele iubite. Reacţia mamei sale, în vizită la puşcărie
recomandare pe observatornews.ro
Trecutul întunecat al lui Mirel, criminalul Andreei: şi-a agresat şi fostele iubite. Reacţia mamei sale, în vizită la puşcărie
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
recomandare pe as.ro
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
O influenceriţă a murit din cauza unei proceduri de liposucție! Elena avea 30 de ani
Romania TV
O influenceriţă a murit din cauza unei proceduri de liposucție! Elena avea 30 de ani
Fetița Zurli, veste bombă, după ce și-a dat demisia. PRIMELE imagini cu burtica de GRAVIDĂ! ''Sarcină ușoară și felicitări pentru bebe''
Romania TV
Fetița Zurli, veste bombă, după ce și-a dat demisia. PRIMELE imagini cu burtica de GRAVIDĂ! ''Sarcină ușoară și felicitări pentru bebe''
Schimbare majoră la plata facturilor. Românii vor avea un mare avantaj
recomandare pe antena3.ro
Schimbare majoră la plata facturilor. Românii vor avea un mare avantaj
Horoscop 29 martie 2024. Săgetătorii îşi schimbă viaţa, Peştii au grijă de sufletul lor
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 29 martie 2024. Săgetătorii îşi schimbă viaţa, Peştii au grijă de sufletul lor
Rutele pe care CFR Călători introduce autobuze din cauza lucrărilor la liniile ferate
recomandare pe antena3.ro
Rutele pe care CFR Călători introduce autobuze din cauza lucrărilor la liniile ferate
Ce trebuie să faci cu apa din vază pentru ca lalelele sau narcisele să reziste mai multe zile
recomandare pe playtech.ro
Ce trebuie să faci cu apa din vază pentru ca lalelele sau narcisele să reziste mai multe zile
Ce se întâmplă cu Regele Charles şi Kate Middleton de Paşte. Cei doi obişnuiau să fie prezenţi la slujba de la biserică
recomandare pe playtech.ro
Ce se întâmplă cu Regele Charles şi Kate Middleton de Paşte. Cei doi obişnuiau să fie prezenţi la slujba de la biserică
Imaginile care fac înconjurul României: Primar PNL prins cu amanta pe câmp. "Ce faci, domn primar? Este zi de post azi"
recomandare pe redactia.ro
Imaginile care fac înconjurul României: Primar PNL prins cu amanta pe câmp. "Ce faci, domn primar? Este zi de post azi"
O nouă 𝗲𝗹𝗶𝗺𝗶𝗻𝗮𝗿𝗲 𝘀𝗰𝗮𝗻𝗱𝗮𝗹𝗼𝗮𝘀𝗮̆ 𝗹𝗮 𝗦𝘂𝗿𝘃𝗶𝘃𝗼𝗿!? După Jador, Zmărăndescu și Moroșanu, se pare că i-ar fi venit rândul și lui Zanni
recomandare pe redactia.ro
O nouă 𝗲𝗹𝗶𝗺𝗶𝗻𝗮𝗿𝗲 𝘀𝗰𝗮𝗻𝗱𝗮𝗹𝗼𝗮𝘀𝗮̆ 𝗹𝗮 𝗦𝘂𝗿𝘃𝗶𝘃𝗼𝗿!? După Jador, Zmărăndescu și Moroșanu, se pare că i-ar fi venit rândul și lui Zanni
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
recomandare pe Ciao.ro
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Rușii, nervoși că baza Kogălniceanu se extinde: 'Va fi prima țintă'. Ne pregătim de război?
recomandare pe shtiu.ro
Rușii, nervoși că baza Kogălniceanu se extinde: 'Va fi prima țintă'. Ne pregătim de război?
FOTO. Milionarul a turbat când și-a văzut soția la TV! Ce se întâmpla între nevasta lui și antrenorul de fitness
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Milionarul a turbat când și-a văzut soția la TV! Ce se întâmpla între nevasta lui și antrenorul de fitness
Monica Tatoiu vrea să candideze Primăria Sectorului 1! Soțul a ameninţat- că bagă divorţ!
recomandare pe bzi.ro
Monica Tatoiu vrea să candideze Primăria Sectorului 1! Soțul a ameninţat- că bagă divorţ!
Connect-R a recunoscut că s-a drogat: „Consumam cele mai scumpe droguri!“
recomandare pe bzi.ro
Connect-R a recunoscut că s-a drogat: „Consumam cele mai scumpe droguri!“
Anunț OFICIAL legat de închiderea magazinelor în weekend. Ciolacu a spus TOT!
recomandare pe dailybusiness.ro
Anunț OFICIAL legat de închiderea magazinelor în weekend. Ciolacu a spus TOT!
Vestea zilei pentru românii care plătesc facturi la gaz și curent electric!
recomandare pe dailybusiness.ro
Vestea zilei pentru românii care plătesc facturi la gaz și curent electric!
Cuvinte și sintagme cu înțeles uitat ori pierdut: Cum ne-am ales cu colorata expresie „o laie”
recomandare pe Jurnalul.ro
Cuvinte și sintagme cu înțeles uitat ori pierdut: Cum ne-am ales cu colorata expresie „o laie”
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
recomandare pe a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
Close