Homepage » Actualitate » Stiri interne » „Teroriștii” care au implicat România într-un scandal internațional de trafic de arme, salvați de la pușcărie de judecători / Pe instigatori, DIICOT îi cercetează din 2016

„Teroriștii” care au implicat România într-un scandal internațional de trafic de arme, salvați de la pușcărie de judecători / Pe instigatori, DIICOT îi cercetează din 2016

De Narcis Voica.
Publicat pe 31.08.2023 la 23:33 Actualizat pe 31.08.2023 la 23:33

În timp ce DIICOT îi cercetează, din 2016, pe cei care au pus la cale totul, judecătorii au dat verdictul în celebrul scandal al „traficanților de arme” care au târât România într-un scandal de proporții.

  • Cei trei țărani care se dădeau drept traficanți de arme, implicând România într-un scandal teribil, au fost iertați de judecători
  • Pentru unele fapte au fost achitați, iar pentru celelalte au primit pedepse cu suspendare
  • Din 2016, DIICOT încă îi cercetează pe jurnaliștii care au pus la cale totul

Conform DIICOT, faptele au fost săvârșite în cursul lunii iulie 2016, pe teritoriul României, „fiind concepute în Marea Britanie în cursul lunii aprilie 2016 de către jurnaliști și angajați ai unui post de televiziune britanic, pe fondul pregătirilor necesare realizării, pe teritoriul României, a unei ”anchete jurnalistice” referitoare la traficul ilicit de arme militare ce s-ar desfășura în mod uzual, sub protecția și cu îngăduința autorităților naționale”.
Scenariul așa-zisei anchete jurnalistice, regia și filmările au fost puse la cale și executate cu sprijinul și participarea celor trei săteni cu aere de traficanți, care explicau, cu lux de amănunte, cum oricine poate cumpăra mitraliere la colț de stradă în România.

EXCLUSIV / Detaliul incredibil care le-a scăpat "traficanţilor de arme" demascaţi de jurnaliştii britanici! Dovada că totul a fost o regie ieftină!


Acțiunile jurnaliștilor britanici și cele ale celor trei români dintr-un sat din vârf de munte „au fost esențiale pentru atingerea finalității urmărite de către aceștia în demersul lor de afectare a securității naționale a României prin actul de răspândire în mass-media internațională a unor știri/date/informații false de natură a afecta/submina eforturile autorităților și diplomației românești de poziționare a României atât în cadrul Uniunii Europene cât și la nivelul organismelor internaționale din care face parte, ca membru/partener loial și responsabil, angajat atât în lupta împotriva terorismului, cât și a celorlalte forme de criminalitate, ca parte a unui efort colectiv de asigurare a securității globale în general și a securității Uniunii Europene în special”.
EXCLUSIV / Detaliul incredibil care le-a scăpat "traficanţilor de arme" demascaţi de jurnaliştii britanici! Dovada că totul a fost o regie ieftină!
Acuzați de fapte grave, cei trei au fost judecați, iar magistrații au dat verdictul: „Achită pe inculpatul SZANTO AURELIAN-MIHAI sub aspectul săvârşirii infracţiune de complicitate la comunicarea de informaţii false. Achită pe inculpatul SZANTO AURELIAN-MIHAI sub aspectul săvârşirii infracţiune de constituire a unui grup infracţional organizat. Stabilește pedeapsa de 10 luni închisoare în sarcina inculpatului SZANTO AURELIAN-MIHAI pentru săvârşirea infracţiunea de instigare la nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. Amână aplicarea pedepsei închisorii pe un termen de supraveghere de 2 ani. (...) Achită pe inculpatul PÁNTICS ATTILA-CSABA sub aspectul săvârşirii infracţiune de complicitate la comunicarea de informaţii false. Achită pe inculpatul PÁNTICS ATTILA-CSABA sub aspectul săvârşirii infracţiune de constituire a unui grup infracţional organizat. Condamnă pe inculpatul PÁNTICS ATTILA-CSABA la pedeapsa de 1 an închisoare pentru săvârşirea infracţiunea de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.
EXCLUSIV / Detaliul incredibil care le-a scăpat "traficanţilor de arme" demascaţi de jurnaliştii britanici! Dovada că totul a fost o regie ieftină!


(...) Aplică inculpatului pedeapsa cea mai grea de 2 ani şi 6 luni închisoare la care adaugă sporul de 4 luni închisoare, inculpatul executând în final pedeapsa rezultantă de 2 ani şi 10 luni închisoare. Dispune suspendarea executării pedepsei principale sub supraveghere şi stabileşte un termen de supraveghere de 4 ani. (...) Achită pe inculpatul PANTICS LEVENTE sub aspectul săvârşirii infracţiune de complicitate la comunicarea de informaţii false. Achită pe inculpatul PANTICS LEVENTE sub aspectul săvârşirii infracţiune de constituire a unui grup infracţional organizat. Stabilește pedeapsa de 10 luni închisoare în sarcina inculpatului PANTICS LEVENTE pentru săvârşirea infracţiunea de complicitate la nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. Amână aplicarea pedepsei închisorii pe un termen de supraveghere de 2 ani”, au hotărât magistrații.
EXCLUSIV / Detaliul incredibil care le-a scăpat "traficanţilor de arme" demascaţi de jurnaliştii britanici! Dovada că totul a fost o regie ieftină!
În privința jurnaliștilor care au pus la cale totul, DIICOT a anunțat în 2019, după trei ani de investigații: „Cu privire la faptele reținute în sarcina suspecților R. S. R., S. C. S. și S. J., cetățeni britanici, în vederea efectuării în continuare a urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat şi comunicarea de informaţii false, prev. de art. 367 alin. 1 și art. 404 din Codul penal, s-a dispus disjungerea materialului de urmărire penală și constituirea unui nou dosar penal”.
Dosar penal care nici până la această oră nu a ajuns la instanță, semn că probabil DIICOT l-a clasat deja.


Comunicatul DIICOT:

„La data de 02.04.2019, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală au dispus trimiterea în judecată a inculpaţilor SZANTO AURELIAN-MIHAI, PÁNTICS ATTILA-CSABA şi PANTICS LEVENTE pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi comunicarea de informaţii false, fapte prev. de art. 367 alin. 1 din Codul penal, art. 47 rap. la art. 342 alin. 1 din Codul penal și art. 48 rap. la art. 404 din Codul penal, totul cu aplicarea art. 38 alin.1 din Codul penal.
EXCLUSIV / Detaliul incredibil care le-a scăpat "traficanţilor de arme" demascaţi de jurnaliştii britanici! Dovada că totul a fost o regie ieftină!
Cu privire la faptele reținute în sarcina suspecților R. S. R., S. C. S. și S. J., cetățeni britanici, în vederea efectuării în continuare a urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat şi comunicarea de informaţii false, prev. de art. 367 alin. 1 și art. 404 din Codul penal, s-a dispus disjungerea materialului de urmărire penală și constituirea unui nou dosar penal.

Prin actul de sesizare s-a reţinut faptul că inculpaţii SZANTO AURELIAN-MIHAI, PÁNTICS ATTILA-CSABA, PANTICS LEVENTE (persoane cu dublă cetățenie, română și maghiară) și suspecții R. S. R., S. C. S. și S. J (cetățeni britanici), au iniţiat şi constituit un grup infracţional organizat, în scopul săvârșirii infracțiunilor de comunicare de informații false și nerespectarea regimului armelor și al munițiilor.

Faptele au fost săvârșite în cursul lunii iulie 2016, pe teritoriul României, fiind inițiate/concepute în Marea Britanie în cursul lunii aprilie 2016 de către jurnaliști și angajați ai unui post de televiziune britanic, pe fondul pregătirilor necesare realizării, pe teritoriul României, a unei ”anchete jurnalistice” referitoare la traficul ilicit de arme militare ce s-ar desfășura în mod uzual, sub protecția și cu îngăduința autorităților naționale.

Scenariul așa-zisei ”anchete jurnalistice”, regia și filmările au fost imaginate și executate cu sprijinul și participarea nemijlocită a celor trei conaționali – inculpați în prezenta cauză – a căror prezență, implicare și susținere a demersului inițiat de sus-numiții cetățeni britanici au fost esențiale pentru atingerea finalității urmărite de către aceștia în demersul lor de afectare a securității naționale a României prin actul de răspândire în mass-media internațională a unor știri/date/informații false de natură a afecta/submina eforturile autorităților și diplomației românești de poziționare a României atât în cadrul Uniunii Europene cât și la nivelul organismelor internaționale din care face parte, ca membru/partener loial și responsabil, angajat atât în lupta împotriva terorismului, cât și a celorlalte forme de criminalitate, ca parte a unui efort colectiv de asigurare a securității globale în general și a securității Uniunii Europene în special.

Astfel, începând cu data de 07.08.2016, mass-media națională și internațională a preluat și difuzat un material video (”anchetă jurnalistică”) prezentat de postul de televiziune britanic (post ce beneficiază de o largă audiență, atât în Marea Britanie, cât și pe plan internațional) și realizat de suspectul R. S. R., jurnalist, cetățean britanic, prin care se promova în mod fals știrea/informația potrivit căreia, pe teritoriul României, beneficiind de protecția autorităților, traficanții de arme și-ar desfășura în mod nestingerit activitatea, armele fiind vândute de către aceștia inclusiv către membrii unor organizații teroriste.
”Ancheta jurnalistică” evocă un așa-zis act de negociere, derulat pe parcursul mai multor luni cu membrii unei grupări de traficanți de arme, echipa postului de televiziune britanic deplasându-se într-o zonă izolată pe teritoriul României pentru a se întâlni cu persoane din cadrul respectivei grupări și a negocia achiziția unor astfel de arme.
Pentru a conferi veridicitate scenariului imaginat, în materialul înregistrat s-a precizat că jurnaliștii britanici s-au întâlnit cu traficanții de arme pe o șosea, după care, la indicațiile membrilor grupării, i-au urmat într-un loc izolat situat într-o zonă împădurită unde nu era semnal GSM. Apoi, doi traficanți ce purtau haine militare și aveau fețele acoperite cu cagule le-ar fi cerut jurnaliștilor să coboare din mașină, i-ar fi percheziționat, le-ar fi verificat echipamentele și le-ar fi închis telefoanele mobile în autovehicul.
Apoi, din portbagajului unui autoturism de teren ce nu era prevăzut cu numere de înmatriculare, respectivii indivizi au scos mai multe arme (carabine, pistol-mitralieră AKM, puști cu lunetă, pistol), pe care le-au prezentat jurnaliștilor britanici. Din discuțiile purtate cu respectiva ocazie, și cu privire la care urmărirea penală avea a stabili caracterul lor regizat, a reieșit că armele deținute și prezentate de către traficanți erau doar mostre ale tipurilor de arme pe care membrii grupării le puteau procura și comercializa, în cantități însemnate, în vestul Europei și în Orientul Mijlociu.
EXCLUSIV / Detaliul incredibil care le-a scăpat "traficanţilor de arme" demascaţi de jurnaliştii britanici! Dovada că totul a fost o regie ieftină!
Așa cum s-a arătat, printre armele prezentate se afla o pușcă cu lunetă marca ”Steyr Mannlicher”, o pușcă semiautomată cu alice, respectiv o pușcă ce prezenta caracteristicile unei arme militare tip ”Kalashnikov”.
Tot pentru a conferi veridicitate informațiilor difuzate, jurnaliștii au menționat în cuprinsul ”anchetei jurnalistice” faptul că filmarea realizată pe teritoriul României a fost prezentată unor ofițeri din cadrul Agenției Naționale împotriva Crimelor din Marea Britanie (N.C.A.), care ar fi confirmat că tipurile de arme, zona unde a avut loc întâlnirea cu traficanții de arme și prețurile negociate corespund informațiilor pe care agenția le deținea cu privire la respectivul fenomen infracțional.

S-a reţinut faptul că, scopul urmărit prin realizarea așa-zisei ”anchete jurnalistie”, nu s-a dorit a se limita doar la evidențierea unui simplu act de trafic de armament ce ar fi avut loc pe teritoriul României, secvențele editate ale materialului înregistrat au fost alternate pe momente cheie cu puternică încărcătură emoțională (prezentarea armelor; confirmarea de către ”traficanți” a faptului că vând arme și teroriștilor, etc) cu imagini sugestive surprinse în timpul atentatelor teroriste ce au avut loc la Paris în datele de 7-9 ianuarie 2015 la sediul publicației ”Charlie Hebdo”, respectiv 13 noiembrie 2015 (Bataclan), atentate ce s-au soldat cu peste 145 de morți.

Astfel, în acest context, mesajul transmis de către autorii ”investigației jurnalistice” a fost acela că România este o țară nesigură și vulnerabilă, nu doar pe dimensiunea asigurării securității frontierelor de stat, ci mai ales pe cea care vizează securitatea granițelor exterioare ale Uniunii Europene în zona flancului estic unde traficanții de arme își desfășoară activitatea în mod nestingherit pe fondul incapacității/complicității autorităților naționale de a face față fenomenului, fapte ce pun sub semnul întrebării nu doar realitatea angajamentelor asumate de România în plan international, ci și determinarea statului român de a se poziționa ca membru loial și responsabil în arhitectura generală a Uniunii Europene.
EXCLUSIV / Detaliul incredibil care le-a scăpat "traficanţilor de arme" demascaţi de jurnaliştii britanici! Dovada că totul a fost o regie ieftină!

Din cercetările efectuate în cauză a rezultat faptul că, dincolo de orice îndoială rezonabilă, acțiunile suspecților – cetățeni britanici, care au premeditat împreună cu inculpații cetățeni români de etnie maghiară plăsmuirea unui reportaj fals în integralitatea lui, nu în scopul informării corecte a publicului, ci al proiectării deliberate în conștiința publicului a unei stări de fapt imaginare, în care România reprezintă un teritoriu propice traficului internațional de armament și o vulnerabilitate activă pentru țările Uniunii Europene, se circumscriu elementelor constitutive ale infracțiunii prev.de art.404 Cod penal.
Nu în ultimul rând, se impune a fi amintit principiul fundamental de drept, potrivit căruia nimeni nu poate invoca necunoașterea legii (”nemo censetur ignorare legem”), din perspectiva căruia este evident că, orice subiect de drept cu capacitate de exercițiu avea reprezentarea faptului că, inventând și prezentând într-o manieră aparent credibilă informații menite să caracterizeze o țară membră N.A.T.O. și U.E. drept implicată în traficul internțional de armament, se situează în zona ilicitului penal.

De altfel, întregul mod de operare al inculpaților și al suspecților demonstrează indubitabil intenția acestora, nu de a informa/participa la informarea publicului asupra unei chestiuni de interes general, ci de a genera scandal public și a proiecta în conștiința publicului o imagine negativă/defavorabilă, cu consecințe grave/imprevizibile la adresa României căreia, în calitate de stat membru UE și NATO, respectiv de candidată la dobândirea calității de membră în Acordul Schengen, îi incumbă obligații atât în materia asigurării securității în plan național, cât și responsabilități în planul participării la efortul comun de asigurare a securității internaționale în general și a securității UE în special.
Motivat prin raportare la considerente de ordine publică, refuzul autorităților britanice de a da curs solicitărilor autorităților române de acordare a asistenței juridice internaționale în materie penală, necesară desfășurării instrucției penale față de suspecții R.S. R., S. C. S. și S. J., plasează într-o lumină nouă demersul ziariștilor britanici de afectare a securității naționale a României.

În același sens, demersul pe care atât Ambasada României în Marea Britanie, cât și Consiliul Național al Audiovizulului (CNA) din România l-au întreprins pe lângă autoritatea de reglementare din domeniul comunicațiilor din Marea Britanie, O.F.C.O.M., referitor la conținutul reportajului ”Criminal Gang Selling Military Weapons”, în care se prezintă presupuși traficanți de arme români, s-a soldat cu constatarea că postul de televiziune nu a „falsificat” și nici nu a „înscenat” informațiile prezentate și, prin urmare, nu a încălcat reglementările britanice.
De altfel, postul de televiziune britanic s-a poziționat public în favoarea susţinerii necondiționate a documentarului privind presupuşii traficanţi de arme din România, reluând pe parcursul mai multor zile difuzarea așa-zisei ”investigații jurnalistice” realizate de către suspectul S. R., în sensul că acesta şi echipa sa au oferit un material solid privind vânzarea de arme în România, iar postul de televiziune susţine în totalitate acest material.
În cauză au fost instituite măsuri asiguratorii.
Dosarul a fost înaintat spre competentă soluţionare Curții de Apel Bucureşti”.

Citește și: EXCLUSIV / Detaliul incredibil care le-a scăpat "traficanţilor de arme" demascaţi de jurnaliştii britanici! Dovada că totul a fost o regie ieftină!

În articolul
„Teroriștii” care au implicat România într-un scandal internațional de trafic de arme, salvați de la pușcărie de judecători / Pe instigatori, DIICOT îi cercetează din 2016
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Test IQ! Doar 1% dintre persoane pot identifica ceasul din imagine în 8 secunde / FOTO
Beauty & Lifestyle • la 15:43
Test IQ! Doar 1% dintre persoane pot identifica ceasul din imagine în 8 secunde / FOTO
  • Testează-și abilitățile
  • Vezi dacă poți identifica ceasul din imagine în timpul dat
De ce sforăie câinele. Toți stăpânii trebuie să știe
Beauty & Lifestyle • la 15:35
De ce sforăie câinele. Toți stăpânii trebuie să știe
  • Motivul pentru care sforăie câinele
  • Puțini stăptâni s-au gândit la asta
Banc: „Ce-o fi cu fumul ăla care se vede?”. Continuarea te va face să râzi pe cinste
Beauty & Lifestyle • la 14:58
Banc: „Ce-o fi cu fumul ăla care se vede?”. Continuarea te va face să râzi pe cinste
  • Bancuri amuzante
  • Glume tari
O româncă a arătat ce gătește cu alimentele pe care le găsește în gunoi, în Spania. Imaginile au devenit virale pe TikTok / VIDEO
Stiri internationale • la 14:48
O româncă a arătat ce gătește cu alimentele pe care le găsește în gunoi, în Spania. Imaginile au devenit virale pe TikTok / VIDEO
  • O româncă gătește cu alimente din gunoi
  • Imaginile au devenit virale
Ce este anxietatea financiară și cum se manifestă. Cum poate fi gestionată. Psiholog: "Este o formă patologică"
Stiri interne • la 14:30
Ce este anxietatea financiară și cum se manifestă. Cum poate fi gestionată. Psiholog: "Este o formă patologică"
  • Anxietatea financiară a devenit tot mai frecventă
  • Cum poate fi gestionată
  • Ce spun psihologii
A murit una dintre cele mai înalte femei din lume! Maria Feliciana dos Santos măsura 224,8 centimetri / FOTO
Stiri internationale • la 14:15
A murit una dintre cele mai înalte femei din lume! Maria Feliciana dos Santos măsura 224,8 centimetri / FOTO
  • Una dintre cele mai înalte femei a murit
  • Ce pasiuni avea Maria Feliciana dos Santos
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu ce este sub casele lor
recomandare pe observatornews.ro
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu ce este sub casele lor
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
recomandare pe as.ro
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Romania TV
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Romania TV
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Horoscop 27 aprilie 2024. Leii ar trebui să fie atenți la sănătate, Berbecii au parte de creativitate
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 27 aprilie 2024. Leii ar trebui să fie atenți la sănătate, Berbecii au parte de creativitate
Weekendul de Florii, în București. Străzi Deschise, concerte, târguri, expoziții în perioada 26 - 28 aprilie 2024
recomandare pe antena3.ro
Weekendul de Florii, în București. Străzi Deschise, concerte, târguri, expoziții în perioada 26 - 28 aprilie 2024
"Este anormal ce se întâmplă”. Amenda primită de o pensionară din Braşov pentru că a plantat flori în grădina din faţa blocului
recomandare pe antena3.ro
"Este anormal ce se întâmplă”. Amenda primită de o pensionară din Braşov pentru că a plantat flori în grădina din faţa blocului
Cum s-a filmat Delia în parc. Nu a mai ţinut cont de nimic, imagini de neratat
recomandare pe playtech.ro
Cum s-a filmat Delia în parc. Nu a mai ţinut cont de nimic, imagini de neratat
Cum face îndrăgitul Bărbosu’ cartofii prăjiţi. Secretul reţetei, de asta ies crocanţi şi se fac mai repede
recomandare pe playtech.ro
Cum face îndrăgitul Bărbosu’ cartofii prăjiţi. Secretul reţetei, de asta ies crocanţi şi se fac mai repede
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
recomandare pe redactia.ro
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
recomandare pe redactia.ro
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
recomandare pe bzi.ro
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
recomandare pe bzi.ro
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
Vești excelente! Românii vor beneficia de 3 tipuri de vouchere
recomandare pe dailybusiness.ro
Vești excelente! Românii vor beneficia de 3 tipuri de vouchere
Se dau până la 150.000 de euro pentru români! Cine poate accesa banii
recomandare pe dailybusiness.ro
Se dau până la 150.000 de euro pentru români! Cine poate accesa banii
Atac terorist masiv, așteptat în SUA. Avertisment fără precedent al directorului FBI
recomandare pe Jurnalul.ro
Atac terorist masiv, așteptat în SUA. Avertisment fără precedent al directorului FBI
Fostul model celebru care a ajuns să se îmbrace din gunoaie! Imaginile recente când probează ținute din tomberoane sunt frapante
recomandare pe a1.ro
Fostul model celebru care a ajuns să se îmbrace din gunoaie! Imaginile recente când probează ținute din tomberoane sunt frapante
Close